News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μπουγαΐδης: «Δεν μετάνιωσα που επέστρεψα στον Άρη»

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

«Γιατί δεν μετάνιωσα που επέστρεψα στον Άρη»!

Η απόφαση του το καλοκαίρι του 2011 να αφήσει τον Άρη δεν το συνόδευε με τα καλύτερα σχόλια. Ωστόσο δύο χρόνια αργότερα η μοίρα τον έφερε και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ώστε να προσφέρει με την σειρά του στην σωτηρία της ομάδος.

Παρότι δεν τα κατάφερε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης αποχωρεί χωρίς να το έχει μετανιώσει, όπως ομολόγησε στην εφημερίδα «δημοκρατία».

Στον Άρη έκανες τα πρώτα σου βήματα. Τώρα γνώρισε για άλλη μια φορά τον υποβιβασμό. Πως νιώθεις;
«Δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο. Αν για κάτι είμαι σίγουρος είναι πως δεν μετάνιωσα στιγμή που επέστρεψα στον Άρη. Κι αν μπορούσα να ξαναγυρίσω τον χρόνο πίσω θα αποφάσιζα πάλι το ίδιο πράγμα. Παρά τον υποβιβασμό δεν μετάνιωσα για τίποτα. Είναι ευτυχία να παίζεις για τον Άρη, για αυτόν τον κόσμο και σε αυτό το γήπεδο».

Ποιοι πρέπει να επωμιστούν τις ευθύνες για τον υποβιβασμό;
«Νομίζω όλοι φταίμε. Από την διοίκηση μέχρι και εμάς τους ποδοσφαιριστές. Κανένας μας δεν αποποιείται των ευθυνών του. Υπάρχει για όλους μας ένα μερίδιο για αυτή την κατάσταση. Θέλω όμως να περάσω ένα μήνυμα προς τον κόσμο. Δώσαμε πραγματικά τον καλύτερο μας εαυτό. Προσπαθήσαμε και δουλέψαμε πάρα πολύ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και μας λυπεί αφόρητα αυτό».

Νιώθατε την διοίκηση στο πλευρό σας καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν;
«Υπήρχε μια αβεβαιότητα. Ξημέρωνε και πολλά θέματα του συλλόγου ήταν μετέωρα. Προσπαθήσαμε να μην τα αφήσουμε να μας επηρεάσουν και μέσω του καλού κλίματος που δημιουργήσαμε οι ίδιοι με τους προπονητές μας στα αποδυτήρια επικεντρωθήκαμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ο κόσμος. Τελικά αυτόν είχαμε τόσο ανάγκη στο πλευρό μας και όχι την διοίκηση. Γι αυτό και τον ευχαριστώ τόσο για την μοναδική στήριξη του».

Ένα μήνυμα στον κόσμο αυτόν;
«Υπομονή και κουράγιο. Ο κόσμος του Άρη πρέπει να γνωρίζει και να συνεχίσει να πιστεύει πως μόνο αυτός μπορεί να βγάλει τον σύλλογο από το αδιέξοδο. Ο Άρης θα επιστρέψει πάλι εκεί που του ανήκει σύντομα και μάλιστα θα φτάσει πολύ ψηλά χάρη σε αυτό τον κόσμο.  Είμαι βέβαιος γι αυτό. Αυτός είναι και θα είναι ο πυρήνας του συλλόγου».


pressaris.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.