News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο άνθρωπος πίσω από τη μεταγραφή Γκολάσα

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Γκολάσα
Ένα από τα θέματα των ημερών στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ είναι η επικείμενη έλευση του Ιάκωβου Αγγελίδη στην Τούμπα προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ.


Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται και από την υπόθεση Γκολάσα, ο Κύπριος δικηγόρος άρχισε να συμμετέχει στη δημιουργία του νέου ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό καιρό. Η δική του θετική εισήγηση στον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του για τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό μέτρησε καθοριστικά στην απόφαση του μεγαλομετόχου να ανάψει το “πράσινο φως” για την απόκτησή του.


Για την ακρίβεια, ο Ιάκωβος Αγγελίδης από κοινού με τον Γιόρντι Κρόιφ προσπάθησαν τον περασμένο χειμώνα να εντάξουν τον Γκολάσα στο ρόστερ της Μακάμπι Τελ α Βιβλ.


Ο γιος του Γιόχαν Κρόιφ, μάλιστα, κατηγορήθηκε από τη διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα ότι προσπάθησε να “κλέψει” τον παίκτη, ενώ κυκλοφόρησε και σενάριο πώς η ομάδα του Τελ α Βιβ ήταν ζεστή στο να πληρώσει 283.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.


Ο Γκολάσα δεν πήγε στον ισραηλινό σύλλογο και ο Γιόρντι Κρόιφ δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος : “τη νέα σεζόν ο παίκτης δεν θα παίζει στη Μακάμπι Τελ α Βιβ και τότε θα πρέπει να μου ζητήσουν συγνώμη οι άνθρωποι της Μακάμπι Χάιφα”.


Προφανώς κάτι γνώριζε, όπως και ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι τελ α Βιβ, Μιτς Γκόλντχαρ που πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει ότι εδώ και τέσσερις μήνες γνώριζε ότι ο Αγγελίδης συζητούσε για να πάει σε άλλη ομάδα. 


sport24.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.