News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο «πιστολέρο» ξεπέρασε τον Τζόλε

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140916/low/pegasus_LARGE_t_1041_106363129.JPGΟ Κώστας Μήτρογλου πήρε ξανά το όπλο του και άρχισε να γαζώνει. Θύμα του η Ατλέτικο Μαδρίτης και γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ νούμερο 10 (13 συνολικά στην Ευρώπη με τους «ερυθρόλευκους»). Ο «πιστολέρο» είναι εδώ.

Πέρασαν δέκα μήνες από τα τελευταία του γκολ. Χρονικά το πιο πρόσφατο τέρμα του ήταν στο μπαράζ με τη Ρουμανία εκτός έδρας στις 19 Νοεμβρίου (1-1), το οποίο και χάρισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε βρει δις τα δίχτυα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο 3-1 του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εναντίον των Βαλκάνιων.

Στο ίδιο γήπεδο είχε σημειώσει το τελευταίο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα και ήταν στο επιβλητικό 4-0 επί του ΠΑΟΚ στις 10 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Για την ιστορία ο «Μητρογκόλ» έχει... καρφώσει στην Ευρώπη τις Σταντάρ Λιέγης, Μπορντό Αρσεναλ (2), Μονπελιέ (2), Αντερλεχτ (3) και χθες την Ατλέτικο (επιπλέον εχει δύο γκολ ακόμα αλλά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Σερίφ).

Ο Ελληνας διεθνής χρειάζεται συνολικά δύο γκολ για να πιάσει στην κορυφή των «ερυθρόλευκων» σκόρερ στην Ευρώπη τον μεγάλο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που... σταμάτησε στα 15 (συνολικά). Βεβαίως, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει την πρωτιά στους γκολτζήδες του Ολυμπιακού με 10 γκολ, καθώς ο Τζόλε είχε 9.


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.