News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Βαριά «καμπάνα» σε ΠΑΟΚ!

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η UEFA έδειξε ξανά πόσο αμείλικτη είναι σε συμπεριφορές οπαδών! Όπως γνωστοποιήθηκε, η Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας επέβαλλε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στον -υπότροπο- ΠΑΟΚ!


Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον ΠΑΟΚ! Όπως έγινε γνωστό η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA επέβαλλε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στους Θεσσαλονικείς για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τη Ζίμπρου στην Τούμπα!

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο «Δικέφαλος του Βορρά» τιμωρήθηκε για 2 πυρσούς, 3 κροτίδες, ένα μηχάνημα λέιζερ και για τον κόσμο που καθόταν σε ορισμένα διαζώματα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ασπρόμαυροι ήταν υπότροποι, εξ' ου και το ύψος της ποινής, με την ΠΑΕ να καλεί τους φίλους της ομάδας να είναι πιο προσεκτικοί στο εξής! 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

«Όπως ενημέρωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ με έγγραφό της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για το ματς εναντίον της Ζίμπρου στην Τούμπα. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για 2 πυρσούς, 3 κροτίδες, ένα μηχάνημα λέιζερ και για τον κόσμο που καθόταν σε ορισμένα διαζώματα (είναι σαφής η εντολή για λόγους ασφαλείας να υπάρχουν ευδιάκριτα διαζώματα εισόδου-εξόδου). 

Είναι εύκολα αντιληπτό πως όσο ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος ανάλογα αυξάνονται και οι τιμωρίες για τις αξιόποινες πράξεις. 

Παρακαλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δείξει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή σε πράξεις που μπορούν να επιφέρουν μια ακόμη μεγάλη τιμωρία για το σύλλογο».
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.