News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έκλεισε στην Ελλάς Βερόνα ο Σαβιόλα!

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Έκλεισε στην Ελλάς Βερόνα ο Σαβιόλα!
H Gazzetta Dello Sport ήταν το πρώτο ΜΜΕ από την Ιταλία που ανέφερε πως ο Σαβιόλα έχει υπογράψει ήδη το νέο του συμβόλαιο με την Ελλάς Βερόνα.


Ο Αργεντίνος άσος αναμένεται την Τρίτη στην Ιταλία προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον σύλλογο. Από μεριάς Ολυμπιακού αρχικά προέκυπτε πως ο Σαβιόλα έκλεισε σε άλλον σύλλογο μετά από δική του επιθυμία. Μετά από αυτήν την εξέλιξη όπως είναι λογικό και αναμενόμενο ο έμπειρος φορ δεν θα είναι στην ερυθρόλευκη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ.


Μάλιστα όπως διέρρευσε ο Μίτσελ δεν τον είχε στα ευρωπαϊκά πλάνα του, κάτι για τον οποίο τον είχε ενημερώσει. Λίγη ώρα αργότερα τόσο η Ελλάς Βερόνα όσο και ο Ολυμπιακός γνωστοποίησαν την συμφωνία και ενώ είχε προηγηθεί η επαφή της πλευράς του Σαβιόλα με την διοίκηση της ΠΑΕ. Η ερυθρόλευκη ανακοίνωση για τον παίκτη αναφέρει: «Ανακοίνωση σχετικά με την λύση της συνεργασίας με τον Χαβιέρ Σαβιόλα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Χαβιέρ Σαβιόλα».


Ο «Κονέχο» μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά που περάσαμε μαζί, το διάστημα που ήμουν εδώ στον Ολυμπιακό. Τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειχνε πάντα! Είμαι ευγνώμων προς τον πρόεδρο και την διοίκηση για το γεγονός ότι μπόρεσα να περάσω τόσο όμορφες στιγμές εδώ στον Ολυμπιακό». 


Το συμβόλαιο του Χαβιέρ Σαβιόλα με την Ελλάς Βερόνα θα είναι για έναν χρόνο και θα πάρει ως ετήσιες αποδοχές το ποσό του 1.5 εκατ. ευρώ. Ο Χαβιέρ Σαβιόλα πάντως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ρίβερ Πλέιτ. Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί από τα ξημερώματα της Κυριακής για αυτήν την εξέλιξη.


* Για τον Σαβιόλα υπήρξαν διάφορες κρούσεις. Από Ισπανία μέχρι και από Τουρκία και... Κίνα. Ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να κλείσει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έτσι προτίμησε και βάση πρότασης την Ιταλία.
 
 
gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.