News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ημέρα της κρίσης

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ημέρα της κρίσης Υπομονή για λίγες ώρες ακόμη είναι υποχρεωμένοι να κάνουν άπαντες στον ΑΡΗ αφού το ειρηνοδικείο θα εκδώσει τελικά σήμερα την απόφαση στην αίτηση ανάκλησης της απόφασης της περασμένης Τετάρτης με την οποία διορίστηκαν προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ οι Λάμπρος Σκόρδας, Νικήτας Ματθαίου και Στέφανος Τσιόνκης που χθες έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Μετά από τρεις ώρες ακροαματικής διαδικασίας, ο δικαστής ζήτησε μέχρι σήμερα στις 10:00 να του προσκομίσουν οι δυο πλευρές τα συμπληρωματικά υπομνήματα και ως το μεσημέρι θα βγάλει την απόφαση και μαζί από την αγωνία χιλιάδες κόσμου του ΑΡΗ που ζει ένα άνευ προηγουμένου θρίλερ με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη του ομάδα.

Από τη μια έχουμε Α.Σ και ΚΜΑ που ζητούν με την ανάκληση της απόφασης να δοθεί η δυνατότητα να οδηγηθεί ο ΑΡΗΣ στη Γ΄ Εθνική, να εξυγιανθεί οικονομικά και αρχίζοντας από το μηδέν να επιστρέψει σε δυο χρόνια «καθαρός» εκεί που πραγματικά ανήκει. Από την άλλη έχουμε την πλευρά Σκόρδα που έχοντας ουσιαστικά όλο τον ΑΡΗ απέναντί του επιδιώκει να κρατήσει την ομάδα στη Football League δίχως να έχει ένα βιώσιμο πλάνο και φυσικά να έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.