News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το τέλος μίας εποχής... (pics+vids)

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Το τέλος μίας εποχής... (pics+vids) Σε όλες τις ομάδες θα υπάρξουν κάποια στιγμή εκείνοι οι παίκτες που δεν είναι οι λεγόμενοι "μισθοφόροι". Οι παίκτες που μπορεί κάποια στιγμή να φύγουν, αλλά θα ξαναγυρίσουν. Θα αφοσιωθούν σε αυτήν και ακόμα και αν δεν τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, θα δουλεύουν συνέχεια, μέχρι τη στιγμή που τα φώτα θα σβήσουν και θα κρεμάσουν τα παπούτσια τους.

Ενας τέτοιος παίκτης είναι ο Γιώργος Κολτσίδας. Ποτέ δεν αποτέλεσε τον αστέρα της ομάδας, δεν τραβούσε τα φώτα πάνω του, αλλά προσέφερε σε αυτήν και την υπηρέτησε συνολικά για 21 χρόνια, ως παίκτης και γενικός αρχηγός.

Η πρώτη περίοδος παρουσίας του στον ΑΡΗ ήταν από το 1992 μέχρι το 1996, Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Λάρισα, για να επιστρέψει στον ΑΡΗ το 1997 και να ολοκληρώσει την καριέρα του στους "κίτρινους" το 2008. Συνολικά κατέγραψε 303 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και 9 γκολ. Ακολούθησε μία εξαετία παρουσίας του στο πόστο του γενικού αρχηγού, στο οποίο βρισκόταν μέχρι πρόσφατα.

Φυσικά και η απόφαση του Γιώργου Γαλανού για αλλαγές στην ομάδα είναι σεβαστή, αφού είναι λογικό να θέλει δίπλα του δικούς του ανθρώπους. Σίγουρα όμως ο ΑΡΗΣ πρέπει να εκμεταλλευτεί τον Γιώργο Κολτσίδα, αν όχι στην πρώτη ομάδα, με την παρουσία του σε κάποιο άλλο πόστο.

Ο,τι πάντως και αν επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, η προσφορά του είναι δεδομένη. Για αυτό Γιώργαρε, σε ευχαριστούμε...


http://www.allaboutaris.com/dbimg/news/43406_1.jpg

http://www.allaboutaris.com/dbimg/news/43406_2.jpg

http://www.allaboutaris.com/dbimg/news/43406_3.jpg

http://www.allaboutaris.com/dbimg/news/43406_4.jpg


http://www.allaboutaris.com/dbimg/news/43406_5.jpg

http://www.allaboutaris.com/dbimg/news/43406_6.jpg


http://www.allaboutaris.com/dbimg/news/43406_7.jpg









allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.