News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προχωράει το «plan b»

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Προχωράει το «plan b» Το γεγονός ότι ο Ντέγιαν Λέκιτς υπέγραψε στην Εϊμπάρ αναγκάζει τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για την επίθεση της ΑΕΚ.

Από τα ξημερώματα της Τρίτης ο Ντέγιαν Λέκιτς ανήκει στην Εϊμπάρ, αφού προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη νεοφώτιστη ομάδα της Premera Division.

Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, ο Σέρβος φορ δέχθηκε πιέσεις και από την οικογένειά του να παίξει στην Ισπανία, αν και εκείνος είχε δεχθεί καλύτερη οικονομικά πρόταση από την «Ένωση».

Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η υπόθεση του 29χρονου άσου, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς κινείται για άλλους παίκτες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Εκείνο που έχει βγει προς τα έξω είναι πως οι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται προέρχονται από την ισπανική αγορά, την οποία γνωρίζει αρκετά καλά ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Ο «Μίλο» είχε και χθες επαφές, αλλά συζητάει με παίκτες που είναι ελεύθεροι από τον Μάιο και έχουν δικαίωμα υπογραφής μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τον Κατσουράνη, πάντα βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς με τις παραστάσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να βοηθήσει αρκετά τους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Πάντως, ο Δέλλας έχει τονίσει είναι ικανοποιημένος από τους χαφ που έχει στη διάθεσή του (Κορδέρο, Ανάκογλου, Φαγέ και Ρόβα), αλλά αναγνωρίζει τη χρησιμότητα του διεθνούς μέσου.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.