News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να τελειώσει με 9 παίκτες, όχι με 10»

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Σα Πίντο μετά την ήττα του Ατρόμητου στην Τούμπα.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι η διαιτησία δεν ήταν δίκαιη και ότι θα έπρεπε να αποβληθεί και άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία των δύο γκολ του ΠΑΟΚ μέσα σε τρία λεπτά:

«Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι καθώς έχει ένα πολύ σημαντικό ματς την Πέμπτη και θα ήθελε μια παραπάνω ώθηση. Σίγουρα αυτά τα δύο γκολ ήταν πολύ σημαντικά για την εξέλιξη του αγώνα. Εμείς παίξαμε μόνο 45 λεπτά και σε αυτό το επίπεδο δεν είναι αρκετά για να καταφέρει μια ομάδα να πάρει τη νίκη. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μας φέρει τη νίκη. Στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, δε θεωρώ ότι ο Τσενάμο είναι ο υπεύθυνος. Περνάει μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση, αλλά προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Είναι μεγάλη προσωπικότητα και θέλω να αναλάβω προσωπικά την ευθύνη για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Είναι συνολική η ευθύνη».

Για τις λίγες τελικές προσπάθειες του Ατρομήτου:
«Ούτε ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είχε τις καθαρές ευκαιρίες. Εγώ κρατάω τα 45 λεπτά που παίξαμε. Αν είχαμε την ίδια εικόνα και στο πρώτο ημίχρονο δε θα μιλούσαμε για ήττα, αλλά μια πιθανή ισοπαλία ίσως και νίκη, αν η διαιτησία ήταν δίκαιη στα τελευταία λεπτά, γιατί πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να τελειώσει με εννέα ποδοσφαιριστές και όχι με δέκα».

Για τη διαιτησία και για το αν έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του σκορ:
«Όχι. Δε θεωρώ ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά εναντίον δέκα ποδοσφαιριστών, ανεβήκαμε πολύ και με εννέα θα ανεβαίναμε ακόμα περισσότερο».

Για το γεγονός ότι όταν έμεινε με δέκα ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος δεν έκανε καμία φάση:
«Η ομάδα μου έπαιξε καλά, επαναλαμβάνω πως και ο ΠΑΟΚ δεν είχε τιε τρομερές ευκαιρίες. Ηθελα να είμαστε πιο επιθετικοί για να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να φτάσουμε στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν τα καταφέρουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που αντιμετώπισε με τον Ατρόμητο και τους δύο:
«Σίγουρα… Είναι μια ομάδα που έτσι και αλλιώς παλεύει για το πρωτάθλημα»
sportdog.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.