News Update :

powered by Agones.gr - livescore

ΠΑΟ στους δρόμους της... φωτιάς!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20141019/low/liveblog_LARGE_t_1301_106394115.JPGΚαλές, χρυσές και άγιες οι μοναδικές στιγμές της περσινής σεζόν. Ο θρίαμβος επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, η εμφατική κατάκτηση του Κυπέλλου και το απολαυστικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Μοιάζουν, πλέον, με ξινά σταφύλια.

Τα φετινά στραπάτσα και οι ταπεινώσεις δεν πρόκειται να περάσουν στο «ντούκου» από τη στιγμή που δεν υπάρχει «φρένο». Τα χειροκροτήματα και η στήριξη στις «στραβές» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μοιάζουν σαν... χρόνος του μέλιτος που ολοκληρώθηκε. Κι απ' τα «μέλια» έχουμε περάσει στην κρίση. Την πρώτη σοβαρή κρίση από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος εμπιστεύτηκε στον Γιάννη Αναστασίου και στον Νίκο Νταμπίζα τα «κλειδιά» της ομάδας.

Η κλεψύδρα άδειασε, ο χρόνος της ανοχής ολοκληρώθηκε. Εληξε. Φαίνεται από το κλίμα, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ότι δεν υπάρχει άλλη υπομονή για το -όποιο- λάθος, πόσω μάλλον με «κάτω τα χέρια», από ομάδες τύπου Εστορίλ και ΟΦΗ. Ουδείς δικαιούται άλλωστε να είναι υπεράνω κριτικής. Ούτε ο Νταμπίζας ούτε ο Αναστασίου. Από λόγια όλοι έχουν χορτάσει. Τώρα πια μετράνε μόνον οι πράξεις.

Κι αν το ματς με την Αϊντχόφεν μοιάζει να βρίσκεται στη σφαίρα του απίθανου όσον αφορά τις προσδοκίες για θετικό αποτέλεσμα, με γνώμονα τη φόρμα και τα δεδομένα εν γένει των δύο ομάδων, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι άλλο... story.

Διότι (όπως συνέβη και πέρυσι άλλωστε όταν «μεταμόρφωσε» οριστικά και απογείωσε ομάδα και κόσμο) το φετινό ντέρμπι στο Φάληρο είναι ξεκάθαρο ότι είτε θα προκαλέσει ζημιά ανεπανόρθωτη και καταστάσεις που θα μας γυρίσουν στην ανείπωτη «μαυρίλα» και μιζέρια είτε θα λειτουργήσει ως «μαγικό φίλτρο» και κυροζίνη μαζί και θα εκτοξεύσει στα ουράνια τους πάντες. Το αποτέλεσμα σε AYTO το ντέρμπι, που έπεται της PSV, ισοδυναμεί με ευχή ή κατάρα.

Ανάλογα φυσικά και με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν, της διαιτησίας κ.λπ. Συνεπώς ή θα πωρώσει-συσπειρώσει ή θα διχάσει-διαλύσει. Αλλη διέξοδος για τον Παναθηναϊκό μπορεί να προκύψει μόνο με την επιστροφή του «σωτήρα» Μπεργκ. Διότι ο Σουηδός είναι στον δρόμο κι έρχεται, αν και τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να τον προλαβαίνει. Αυτοί οι δύο δρόμοι υπάρχουν, τίποτε άλλο...


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.