News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Υποχρεωμένοι να διεκδικούμε το καλύτερο»

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

«Υποχρεωμένοι να διεκδικούμε το καλύτερο» Ο κίνδυνος του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου είναι κάτι παραπάνω από ορατός, αλλά ο Ράζβαν Ρατς δεν θέλησε να τα… ρίξει στην κούραση, μιλώντας στην «SportDay».

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει… κουπί στην φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος απέφυγε να σταθεί στην κούραση που προκαλούν σε αυτόν και στους συμπαίκτες του οι συνεχείς υποχρεώσεις. Ο λόγος για τον Ράζβαν Ρατς, που ton τελευταίο καιρό έχει… βαρεθεί να συλλέγει βραβεία (MVP, Best Goal), ενώ είναι και δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής, καθώς το κοντέρ έχει γράψει ήδη 979 και στην κορυφή είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης με 1003… Ο Ρουμάνος μίλησε στην «SportDay» και σχολίασε το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, που έκανε την ομάδα του να φλερτάρει με τον αποκλεισμό.

«Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για να σας πω γιατί δεν κερδίσαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όμως σας αναφέρω τι είδα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό, λοιπόν, που παρατήρησα ήταν πως δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, αλλά... χάντμπολ. Και το αναλύω αυτό ως εξής: έγιναν πολλές δυνατές μονομαχίες κι αυτό επιτράπηκε. Δυστυχώς, δεν χαρήκαμε το ποδόσφαιρο. Ειδικά μετά το 1-1 δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος είχε σκοπιμότητα στο παιχνίδι του κι έκανε συνεχώς καθυστερήσεις. Πέρα, όμως, από όλα αυτά, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα από ένα γκολ στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Βέβαια τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογίες, μια κι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη», απάντησε σε σχετικό ερώτημα ο 33χρονος αριστερός μπακ και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι αναγκασμένοι να διεκδικούν το καλύτερο αποτέλεσμα.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε, σε όποια διοργάνωση κι αν παίζουμε, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κι ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είμαστε επίσης υποχρεωμένοι να παρουσιαζόμαστε φρέσκοι κάθε φορά. Είναι συνήθεια να παίζουμε ανά τρεις ημέρες», πρόσθεσε ο Ρατς. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.