News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Είδαν… χρήμα, περιμένουν τα συμφωνητικά

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Είδαν… χρήμα, περιμένουν τα συμφωνητικά Ο Γιώργος Γαλανός έδωσε στους παίκτες του Άρη τα δεδουλευμένα τους, ενώ απομένει να εγγυηθεί για τις συμφωνίες που έχουν συνάψει οι δύο πλευρές. Τα εννέα ονόματα του νέου ΔΣ του Ερασιτέχνη.

Τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει πρόσφατα ο Γιώργος Γαλανός και κατέβαλε στους ποδοσφαιριστές του Άρη τα δεδουλευμένα τους. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος μοίρασε την Πέμπτη 70.000 ευρώ. Σήμερα (31/10) αναμένεται να πληρωθεί το υπόλοιπο προσωπικό, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες.

Επιπλέον, σειρά θα πάρει το θέμα των συμφωνητικών που υπάρχει ανάμεσα στους «κίτρινους» και τους παίκτες από το περασμένο καλοκαίρι για τα οποία πρέπει να εγγυηθεί ο κ. Γαλανός.

Έγιναν γνωστά όλα τα ονόματα του νέου ΔΣ του Ερασιτέχνη. Ως γνωστόν επικεφαλής θα είναι ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης και θα τον πλαισιώσουν οι κ.κ. Μουντζέλης, Ταουξίδης, Τσούλιας, που μετέχουν στο τωρινό συμβούλιο της ΚΜΑ. Συν τους Σπάρτσιο, Σιδηρόπουλο, Καραγιάννη, Σάββα και τη Ρία Παπαδημητρίου. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.