News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θέλει τον Ράντομιρ Άντιτς

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Θέλει τον Ράντομιρ ΆντιτςΧθες στο Ρύσιο ο Γιώργος Γαλανός έκανε λόγο για ένα όνομα μεγαλύτερο ακόμα και από τον Κούπερ και αυτό είναι ο ΄Σερβος πρώην τεχνικός μεταξύ άλλων της Εθνικής Σερβίας, της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης.  Με την τελευταία κατέκτησε το 1996 το νταμπλ. Έχει εργαστεί επίσης στην Παρτιζάν, την Σαραγόσα, την Ρεάλ Μαδρίτης, την Οβιέδο, την Μπαρτσελόνα και την Θέλτα.

Πέρυσι δέχθηκε μια τρομερή οικονομική προσφορά από την Κίνα κι εργάστηκε στην Σαντόνγκ Λούνενγκ Ταισάν, ενώ ήταν στους υποψήφιους για την εθνική Ελλάδας το καλοκαίρι και πριν από την επιλογή του Ρανιέρι. Ως προπονητής της εθνικής Σερβίας την οδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Είναι λάτρης της πειθαρχίας και αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-4-2, το οποίο μετατρέπει πολλές φορές σε 4-2-3-1. Ο γεννημένος στις 22/11/1948 στο Ζίτιστε τεχνικός μιλά άπταιστα ισπανικά και αγγλικά, ενώ άμεσος συνεργάτης του είναι ο Ρεσάντ Κούνεβατς, συμπαίκτης του παλαιότερα στην Παρτιζάν.Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Γιουγκοσλαβίας με Παρτιζάν (1986, 1987), 1 πρωτάθλημα Ισπανίας και 1 Κύπελλο Ισπανίας με Ατλέτικο Μαδρίτης (1996).

Μεγάλο όνομα χωρίς καμία αμφιβολία, πλέον στα 67 του χρόνια είναι το πρώτο όνομα στην λίστα του Γιώργου Γαλανού που θέλει να κάνει την οικονομική υπέρβαση με ένα σπουδαίο τεχνικό. Το ζητούμενο φυσικά σε κάθε περίπτωση είναι το κατά πόσο ένα τέτοιο όνομα θα δεχθεί να αναλάβει την ομάδα και μάλιστα στην Γ εθνική. Ο κ. Γαλανός θέλει το Σάββατο να τον έχει δίπλα του  στις κερκίδες αν και προφανώς ένας τέτοιος προπονητής για να έρθει στην Ελλάδα και στην Γ εθνική θα πρέπει να λάβει ουκ ολίγα χρήματα ως προκαταβολή και φυσικά πολλές εγγυήσεις για τα χρήματα, αλλά και τις προοπτικές για την ομάδα.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.