News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ρελάνς με εκδήλωση ενδιαφέροντος

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ρελάνς με εκδήλωση ενδιαφέροντοςΤο τελευταίο τους χαρτί αναμένεται να παίξουν σήμερα οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη που περιμένουν από τον Άλεξ Κάλας να...δικαιώσει την επιλογή τους, την προηγούμενη Δευτέρα. Πώς θα συμβεί αυτό; Αν όπως έχει διαρρεύσει εκδηλώσει επίσημα σήμερα το ενδιαφέρον του και παράλληλα παρουσιάσει και τις εγγυήσεις για την καταβολή των χρημάτων που λίγο-πολύ έχει αναφέρει στην τοποθέτησή του πριν από λίγες μέρες ο Τάσος Οικονόμου.

Ο καθένας στον ΑΣ έχει αντιληφθεί ότι ο κόσμος δεν θέλει να υπάρχει στην ομάδα απλά και μόνο κάποιος που θα διαχειρίζεται τα έσοδα του συλλόγου. Για να πιστέψει ο κόσμος ότι κάποιος δίνει χρήματα και έχει να βοηθήσει, θα πρέπει να ξέρει και ποιος είναι. Να τον ακούσει, να τον δει ή στην...χειρότερη των περιπτώσεων να προκύψει επίσημα μία εκδήλωση ενδιαφέροντος με διευθύνσεις και ονόματα και το κυριότερο μία εγγύηση ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να στηριχθεί οικονομικά σε αυτόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Άλεξ προτίθεται σήμερα να εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του και παράλληλα να αναφερθεί και στα οικονομικά στοιχεία με τα οποία θέλει αρχικά να βοηθήσει τον ΑΣ και στην συνέχεια να επενδύσει στους κίτρινους. Ο αδερφός του Δημήτρη Καλαιτζίδη αναμένεται να σημειώσει ότι θα διαθέσει φέτος μέχρι 500.000 δολάρια εφόσον αυτά απαιτούνται, χρήματα τα οποία θα χαρίσει στην ομάδα και θα εισρεύσουν στα ταμεία ως οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη και στην συνέχεια βέβαια θα μπει στην διαδικασία για την ΠΑΕ τη νέα σεζόν εφόσον με το καλό έρθει η άνοδος.

Ο ΑΣ περιμένει την συγκεκριμένη τοποθέτηση-πρόταση ώστε στην συνέχεια να στηρίξει έμπρακτα την απόφαση της προηγούμενης Δευτέρας, αλλά πλέον να έχει και ένα βάσιμο επιχείρημα σε σχέση με τον Γιώργο Γαλανό και τις ενστάσεις των οργανωμένων για μία πρόταση που προέκυψε μέσω μίας τηλεφωνικής επικοινωνίας και τίποτα περισσότερο. Αν έρθει σήμερα αυτή η πρόταση ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα, σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο είναι το συμβούλιο του ΑΣ είτε να...επαναφέρει τον Γιώργο Γαλανό, είτε σύσσωμο να παραιτηθεί για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες αντικατάστασης με επικρατέστερο νέο πρόεδρο τον Παναγιώτη Ζουμπουρίδη.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.