News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Άλλα... κόλπα ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Άλλα... κόλπα ο Παναθηναϊκός Μια σειρά από ρεκόρ έκανε ο Παναθηναϊκός και οι παίκτες του στη μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε. Η επίθεση, ο Διαμαντίδης και ο Σλότερ.

Αν μη τι άλλο όταν βάζεις συνολικά 91 πόντους, όταν αυτό γίνεται με τόσα πολλά τρίποντα, τότε είναι δεδομένο πως κάποια ρακόρ θα γίνουν. Όπως κι έγιναν στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε.

Με τα 18 εύστοχα σουτ απ’ τα 6,75, λοιπόν, το τριφύλλι ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε κάνει από πέρσι, όταν είχε βάλει άλλα τόσα στην Λαμποράλ Κούτσα, στην Κύπρο (94-75).

Κι αν έβαζε ακόμα ένα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα, την οποία κρατάει «σφιχτά» στα χέρια της η Σιένα με 19.

Οι 59 πόντοι των πράσινων στο πρώτο μέρος (όπου είχαν 10/12 τρίποντα) αποτελεί ρεκόρ παραγωγικότητας για φέτος στον αντίστοιχο χρόνο, ενώ τόσους είχαν πετύχει ξανά σε ένα ημίχρονο το 2003 απέναντι στη Σιένα (το μάξιμουμ είναι οι 64 κόντρα στη Ροάν το 2008).

Κι αν του Διαμαντίδη το ρεκόρ ήταν... αναμενόμενο, αφού με 10 ασίστ έγινε ο πρώτος που φτάνει και ξεπερνά τις 1.000 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (έχει 1.009 τώρα), ο Σλότερ έγραψε τη δική του ιστορία στα πράσινα βιβλία!

Ο σεληνιασμένος Αμερικανός γκαρντ είχε 7/10 τρίποντα και μόνο δύο παίκτες στο παρελθόν έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο. Ο «3D» κόντρα στην Μάλαγα το 2012 είχε ευστοχήσει σε επτά (ένα εξ’ αυτών το νικητήριο), ενώ ο άλλοτε άσος του Εξάστερου, ο Μάικ Μπράμος το ‘χει καταφέρει σε τρεις περιπτώσεις. Απέναντι στην Καντού (2013), απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα (2013) και πέρσι στην πρώτη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.