News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μίτσελ: «Κάνουμε πολλά εύκολα λάθη»

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μίτσελ: «Κάνουμε πολλά εύκολα λάθη» Την προσοχή τους στον μεθαυριανό αγώνα με τη Γιουβέντους στρέφουν στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να παρουσιάζεται προβληματισμένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Καθόλου ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, παρά τη νίκη με σκορ 3-2 στο Παγκρήτιο, δεν ήταν ο Μίτσελ.

Ο εκνευρισμός του Ισπανού τεχνικού ήταν εμφανής, ιδιαίτερα όταν ο Ντουρμάζ έκανε τακουνάκι και έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και οι Κρητικοί έβγαλαν ξανά αντεπίθεση με περισσότερους παίκτες.

Σε αυτό στάθηκε και ο 51χρονος προπονητής μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ηράκλειο. Φανερά ενοχλημένος, αλλά όχι έξαλλος, ο Μίτσελ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

«Δεν γίνεται να μην προστατεύουμε την άμυνά μας», τόνισε αρχικά ο Ισπανός και στη συνέχεια στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του: «Κάνουμε πολλά εύκολα λάθη όταν έχουμε την μπάλα. Στο δεύτερο γκολ ήταν τρεις αντίπαλοι με δύο δικούς μας».

Στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, αλλά συζήτησε για αρκετή ώρα με τον βοηθό του, Ράφαελ Αλκόρτα. Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τη Γιουβέντους, όπου οφείλουν να παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο με το παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Σιόβας ανεβάζει ρυθμό, αλλά δύσκολα θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ιταλίας και προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά του, ο Χόρχε Μπενίτες παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Γιουβέντους.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.