News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα μήνα δεν ξεκαθαρίσανε τις θέσεις τους

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ένα μήνα δεν ξεκαθαρίσανε τις θέσεις τους Τον τελευταίο μήνα με τις αλλαγές που έγιναν στον Ερασιτέχνη και στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την ανάληψη καθηκόντων του Γιώργου Γαλανού δεν μπόρεσε να ξεκαθαρίσει κανείς τον ρόλο που θα έχει η κάθε πλευρά στα νέα δεδομένα. Καμία συνεργασία, κανένας ασφαλές συμπέρασμα, κανένα βήμα προς τα μπροστά. Πλήρης ασυνεννοησία στα βασικά θέματα και στελέχωση του ρόστερ την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Κανένα μνημόνιο δεν υπογράφηκε, καμία απόφαση δεν πάρθηκε για το καθαρά αγωνιστικό τμήμα από κοινού. Ο Γιώργος Γαλανός δεν μπορούσε να αποδεχθεί σε καμία περίπτωση τον ρόλο του Καλαϊτζίδη ως προπονητή-μάνατζερ, ο Ερασιτέχνης δεν άφηνε εν λευκώ την ομάδα στον επικεφαλή του τμήματος, αρκετοί παίκτες χάθηκαν λόγω ασυνεννοησίας, ενώ υπήρξαν και περιστατικά όπως αυτό του Γόγολου που πληγώνουν ακόμη περισσότερο το πρεστίζ της ομάδας.

Όταν δεν μπορείς να κάνεις το απλό, να ξεκαθαρίσεις δηλαδή τους ρόλους τότε δεν πρόκειται να βρεθεί λύση σε κανένα από τα σοβαρά θέματα του Συλλόγου.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.