News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πιάνει δουλειά ο Τοπαλίδης

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πιάνει δουλειά ο ΤοπαλίδηςΟ επίσημος τίτλος που του δόθηκε είναι τεχνικός διευθυντής. Αυτή θα είναι η βασική ασχολία του Γιάννη Τοπαλίδη στον ΑΡΗ ύστερα από την συνάντηση που είχε χθες με τον Γιώργο Γαλανό. Σε συνεργασία δηλαδή με τον Πάουλο Κάμπος θα προχωρήσει στο επόμενο δίμηνο σε αξιολόγηση του ρόστερ της ομάδας  ώστε το Γενάρη να είναι έτοιμος μαζί με τον προπονητή να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτός δεν θα είναι όμως ο μοναδικός ρόλος που θα έχει στην ομάδα ο πρώην στενός συνεργάτης του Ρεχάγκελ. Λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής του στην Εθνική ομάδα, έχει αποκτήσει γνωριμίες και επαφές που τις έχει ανάγκη ο Άρης. Θα έχει δηλαδή επιπλέον και τον ρόλο του ανθρώπου της ομάδας στην Αθήνα προσπαθώντας να αξιοποιήσεις εμπειρίες και γνωριμίες χρόνων. Άλλωστε είναι ο μοναδικός πλην φυσικά του προπονητή που έχει γνώση του ποδοσφαίρου, των κανόνων του και θα καλύψει ένα πόστο στο οποίο οι κίτρινοι… πάσχουν. Το ευχάριστο είναι ότι έχει μεγάλη όρεξη όπως έλεγε χθες στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός καινούργιου ρόλου για αυτόν.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.