News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ο Μπεργκ βρήκε τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό»

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

«Ο Μπεργκ βρήκε τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό»

Κατά καιρούς σπουδαίοι επιθετικοί έχουν αναδειχθεί μέσα από το ολλανδικό πρωτάθλημα και ένας από αυτούς είναι και ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ έκανε... παπάδες με την φανέλα της Γκρόνινγεν για να έρθει η «μεγάλη» μεταγραφή για το Αμβούργο.


Η ιστοσελίδα «soccernews.nl» έφτιαξε ένα αφιερώμα σε μια δεκάδα επιθετικών που ήταν... φαινόμενα στην Eredivisie αλλά στην συνέχεια έχασαν τον δρόμο τους! Ο Μπεργκ συμπεριλήφθηκε σε αυτή την λίστα, όμως, οι Ολλανδοί δεν λησμόνησαν να αναφέρουν το... restart που έκανε με την φανέλα του Παναθηναϊκού!


«O Μάρκους Μπεργκ για δύο σεζόν στην Γκρόνινγκεν έστειλε την μπάλα 32 φορές στο πλεκτό σε 56 αγώνες, κάτι που έφερε το ενδιαφέρον από το Αμβούργο. Στην Μπουντεσλίγα δεν κατάφερε να δείξει το επίπεδο που έδειχνε στην ΟΛλανδία. Την τελευταία σεζόν, όμως, έδειξε με τον Παναθηναϊκό τον επιθετικό που ήθελαν τότε οι γερμανικές ομάδες» αναφέρει χαρκτηριστικά το δημοσίευμα.


gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.