News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Είναι ήδη εδώ!

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μέταλλο και καρδιά ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστεί έδειξε πως έχει η ΑΕΚ. Στο φιλικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η Ένωση είχε λίγο απ’ όλα και επικράτησε 3-2. Ντεμπούτο Νίνη, δύο δοκάρια οι πράσινοι 

Έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή έδειξε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» έδειξε την δύναμή της αλλά και χαρακτήρα στο φιλικό ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό και πήρε τη νίκη στο άδειο ΟΑΚΑ με σκορ 3-2.

Συναρπαστικό ματς στο Μαρούσι. Οι «κιτρινόμαυροι» με εξαιρετική ευστοχία στην τελική προσπάθεια έφτασαν να προηγούνται 2-0 στο ημίχρονο, με τα όμορφα τέρματα των Αραβίδη και Πλατέλλα. Αντεπίθεση για τους «πράσινους» στο δεύτερο 45λεπτο. Άμεση απάντηση από Δώνη και Μπερίσα, αλλά ο Ντακόλ είπε την τελευταία λέξη. 

Ντεμπούτο για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έκανε ο Σωτήρης Νίνης. «Έσπασαν» τα δοκάρια του Ανέστη οι φιλοξενούμενοι, με τους Ρισβάνη και Μπεργκ να στέκονται άτυχοι. Αγωνία στην ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο, που αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα του Λαγού. 

Από το ίδιο μπουθ παρακολούθησαν το ματς οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος. Μαζί τους και οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» να έχει επιστρέψει από το ταξίδι του στην Λατινική Αμερική. 




Το ματς: 



Χωρίς ρυθμός, αλλά με τον Παναθηναϊκό να έχει μια μικρή υπεροχή ξεκίνησε το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την ΑΕΚ και να πλησιάσουν την εστία του Ανέστη. Σταδιακά, η «Ένωση» πήρε την μπάλα στα πόδια της και με κύριο εκφραστή των προσπαθειών της τον Μάνταλο προσπάθησε να φτιάξει φάσεις, όμως οι σέντρες στην περιοχή του Κοτσόλη εξουδετερώνονταν εύκολα από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων. 

Κι ενώ το ματς παρέμενε χωρίς ευκαιρίες ήρθε το γκολ για τους «κιτρινόμαυρους». Έπειτα από ωραία αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μπαρμπόσα και αυτός με σέντρα-ξυράφι από τα αριστερά σέρβιρε το 1-0 στον Αραβίδη στο 29’. Η ΑΕΚ πήρε τα πάνω της μετά το γκολ και παρότι είδε τον Παναθηναϊκό να αγγίζει την ισοφάριση με το δοκάρι του Ρισβάνη στο 34’ συνέχισε να πιέζει. Με εξαιρετική ενέργεια του Πλατέλλα στο 36ο λεπτό, η ομάδα του Δέλλα έκανε το 2-0 και έβαλε δύσκολα στους «πράσινους». Μάλιστα, η «Ένωση» παραλίγο να κάνει και το 3-0 πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως ο Τριανταφυλλόπουλος έδιωξε στην γραμμή την προβολή του Πλατέλλα στο 39’. 

«Τούμπα» μέσα σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο έφερε ο Παναθηναϊκός το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ καλύτερα μετά την ανάπαυλα και έπιασαν στον ύπνο την άμυνα της ΑΕΚ. Η αλλαγμένη ενδεκάδα του Γιάννη Αναστασίου έφερε άμεσα αποτελέσματα και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πρώτα ο Δώνης (47’) και στη συνέχεια ο Μπερίσα (55’) έκαναν... τσακ-μπαμ το 2-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Αντίθετα, η ομάδα του Δέλλα έδειχνε να έχει χάσει την ηρεμία της, αλλά παρότι κινδύνευσε να δεχτεί και τρίτο γκολ βρήκε τον δρόμο και πάλι προς τα δίχτυα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ντακόλ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή στο 67’. 

Μετά το 3-2 το ματς άνοιξε. Οι δύο ομάδες βρήκαν αρκετούς χώρους και είχαν την ευκαιρία να βρουν και πάλι τον δρόμο προς το γκολ. Από την μία πλευρά, η «Ένωση» δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, ενώ από την άλλη, οι «πράσινοι» είδαν τον Γιάννη Ανέστη να τους στερεί την ισοφάριση. Έτσι, παρά τις ευκαιρίες το 3-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στο Ολυμπιακό Στάδιο. 


Οι συνθέσεις:

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης (77΄Γροντής), Λαμπρόπουλος (68’ Σαρρής), Κολοβέτσιος (86’ Τζανετόπουλος), Μπακάκης (86’ Σβάρνας), Κορδέρο (77’ Φαγέ), Ανάκογλου (68’ Ρόβας), Μάνταλος (45’ Ντακόλ), Μπαρμπόσα (70’ Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας (59’ Ζόριτς), Αραβίδης (59’ Ντούνης). 

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Πέτριτς 

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Στιλ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Σπυρόπουλος, Δώνης, Μπαϊράμι, Νίνης, Σταματάκης, Μπερίσα, Μπεργκ
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.