News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πιο σοβαρός από ποτέ ο Νίνης

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πιο σοβαρός από ποτέ ο Νίνης
Ο διεθνής χαφ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με κεκτημένη ταχύτητα και σύντομα βρέθηκε να είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό.


Όμως, ο τραυματισμός και η μεταγραφή του στο εξωτερικό γύρισαν την εξέλιξή του αντίστροφα. Ο... δοκιμαστικός χρόνος στον ΠΑΟΚ δεν έβγαλε καλά αποτελέσματα και πλέον ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει πιο ώριμος από ποτέ.


Ο Νίνης δουλεύει εντατικά και δείχνει μεγάλη διάθεση να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του. Είναι άλλωστε σε μια ηλικία που τον «παίρνει» να αλλάξει ρότα στην καριέρα του και αυτό είχε συζητήσει και με τον Γιάννη Αναστασίου πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Νίνης είχε επισημάνει την ανάγκη του να δουλέψει σοβαρά και όχι όπως στον ΠΑΟΚ, όπου ένα ρόστερ από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές φαινόταν κατώτερο των δυνατοτήτων του εξ αιτίας της φτωχής δουλειάς από το τεχνικό τιμ.


gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.