News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φώτσης: «Και πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα»

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Φώτσης: «Και πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα» Αχόρταγος ο Αντώνης Φώτσης που στο ερώτημα πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα απαντά «… και τα δύο». Τι είπε για το Top 16, το ντέρμπι του Σαββάτου και όσους αμφισβητούν την ομάδα του.

Έχει κατακτήσει τα πάντα και πολλές φορές, αλλά δεν… χορταίνει. Ο Αντώνης Φώτσης θέλει να προσθέσει κι άλλους τίτλους στη συλλογή του και δεν… διαλέγει μεταξύ πρωταθλήματος και Ευρωλίγκας. Αναλυτικά η συνέντευξη του «μπάτμαν» στη Real News.

-Κάποιοι θεώρησαν στην αρχή της χρονιάς την ομάδα σου ξοφλημένη από χέρι, λόγω των μεγάλων αλλαγών σε ρόστερ και προπονητικό τιμ. Τι θα ήθελες να σχολιάσεις σχετικά; «Είμαστε εδώ γιατί έχουμε μια δουλειά και έναν στόχο: να δουλέψουμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Γίνεται αρκετά καλή δουλειά στην ομάδα, όμως είμαστε ακόμη στην αρχή. Πρέπει να βελτιωθούμε και αυτό κάνουμε καθημερινά, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

-Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε, δηλαδή η πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Αναπροσαρμόζονται τα πλάνα σας; «Όσο προχωράμε θα αλλάζουν τα πράγματα, καθώς στη συνέχεια οι ομάδες θα είναι δυσκολότερες. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στις επόμενες φάσεις του θεσμού».

-Μπορεί ο «Εξάστερος» Παναθηναϊκός να γίνει φέτος... «Εφτάστερος»; «Αυτός είναι ο σκοπός μας. Άλλωστε, βρισκόμαστε σε μια ομάδα που έχει καταφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι και προσπαθούμε να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται».

-Με το χέρι στην καρδιά: Πρωτάθλημα στην Ελλάδα ή Ευρωλίγκα; «Και τα δύο. Δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις αυτά. Είμαστε Παναθηναϊκός και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και στις δύο διοργανώσεις».

-Το Σάββατο παίζετε με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Έχετε ήδη επικρατήσει στο Κύπελλο. Πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι που ακολουθεί; «Σίγουρα θα είναι ένα άλλο ματς. Αυτό του Κυπέλλου ήταν νοκ άουτ. Οι αγώνες μέσα στο ΣΕΦ είναι πολύ δύσκολοι, καθώς ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών του. Μας περιμένει δύσκολη δουλειά και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι». 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.