News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Γιορτές με… επενδυτολογία

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτές με… επενδυτολογίαΗ λογική μέχρι τώρα έλεγε ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής θα μας απασχολήσουν τα μεταγραφικά και η ενίσχυση του ΑΡΗ, που είναι επιβεβλημένη. Σίγουρα το θέμα αυτό θα είναι στο προσκήνιο, αφού ήδη σέρνεται και έχει κουράσει η περίπτωση του Σέρχιο Κόκε. Τα μεταγραφικά ήρθαν να επισκιάσουν όμως οι εξελίξεις στο κομμάτι των επενδυτών. Εκτός από τους Ισπανούς επανεμφανίζεται ο Άλεξ Κάλας, καθώς αυτόν προφανώς εκπροσωπεί ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης. Η έλευση ενός αξιόπιστου επενδυτή είναι το όραμα των οπαδών του ΑΡΗ όλα αυτά τα χρόνια και η ελπίδα ότι κάποιος σοβαρός άνθρωπος θα εμφανιστεί στον «καθαρό» ΑΡΗ δεν έχει πεθάνει ποτέ.

Ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του έδωσε πάσα σε κάθε ενδιαφερόμενο να εμφανιστεί μέχρι αύριο, κάτι που σημαίνει ότι η αυριανή πρώτη ημέρα χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί περισσότερο στο ποιος και αν θα εμφανιστεί, παρά στον απόηχο του σημερινού παιχνιδιού στο Σουφλί. Σε κάθε περίπτωση βέβαια δεν πρόκειται για κάτι που θα ξεκαθαρίσει σε μία ημέρα αλλά αν πράγματι εμφανιστεί αύριο ο Κάλας και με δεδομένο το πιεστικό ενδιαφέρον των Ισπανών δεν αποκλείεται μέσα στις γιορτές να υπάρξουν εξελίξεις.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.