News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το… δώρο του Ελαμπντελαουί

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Το… δώρο του Ελαμπντελαουί Το πρωτάθλημα και μία καλή πορεία στο Europa League θα ήθελε να κάνει δώρο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στους οπαδούς του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Χαρακτήρα νικητή αποκτά με την παρουσία του στον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, όπως δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο Νορβηγός μπακ-χαφ ρωτήθηκε εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων για το δώρο που θα ήθελε να κάνει ο ίδιος στον κόσμο της ομάδας και απάντησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στο Europa League.

«Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός με βοηθάει να φτιάξω χαρακτήρα παίζοντας με τη φανέλα του. Χαρακτήρα νικητή. Αλλάζει και η νοοτροπία μου. Αποκτώ νοοτροπία νικητή παίζοντας γι' αυτήν την ομάδα. Όπως ξέρετε, σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όλοι περιμένουν να κερδίζεις κάθε ματς. Κι αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι κάτι καλό. Μαθαίνω ως ποδοσφαιριστής και βελτιώνομαι», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος οπισθοφύλακας στην εφημερίδα «Real News» και στη συνέχεια σχολίασε την κλήρωση του Europa League, όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Ντνίπρο:

«Αν και δεν ξέρω ακόμα πολλά για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, είμαι χαρούμενος με την κλήρωση. Νομίζω πως έχουμε καλές πιθανότητες να πάμε στον επόμενο γύρο. Και σίγουρα οι πιθανότητες πρόκρισης αυξάνονται αν κάνουμε παιχνίδια όπως αυτά με τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο στο 'σπίτι' μας. Ειδικά αυτά τα δύο».

Καταλήγοντας, ο Ελαμπντελαουί απάντησε σε ερώτηση για το δώρο που θα ήθελε να κάνει στους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας εν όψει των Χριστουγέννων:

«Θέλουμε να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα, δηλαδή να το κατακτήσουμε και φυσικά να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League. Όλα αυτά θα είναι ένα... δώρο από εμάς για τους οπαδούς μας. Όλοι θέλουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Εγώ θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε. Το ίδιο έκανα και στο Champions League. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάμε στον επόμενο γύρο, παρότι φτάσαμε κοντά».


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.