News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Τεστ» πρωτιάς

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

«Τεστ» πρωτιάς Έπειτα από τα «ναυάγια» σε Ξάνθη και Γιάννενα, ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει χαρακτήρα στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Δυσκολεύεται παραδοσιακά στη Λιβαδειά ο «Δικέφαλος του Βορρά».


Με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή του θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι στην έδρα του Λεβαδειακού (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα, βρισκόμενος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά τα «ναυάγια» σε Ξάνθη και Γιάννενα και τη χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Καλλονής.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη με την οποία θα επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις του «ασπρόμαυρου» στρατοπέδου και από αύριο να ενταθούν οι επαφές για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Τζαβέλλα και Ρατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε, με εσωτερικούς μέσους τους Γκολάσα και Σπυρόπουλο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Περέιρα και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Πούγγουρας, Κωνσταντνίδης, Μαντούρο, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου και Σαββίδης.

Προϊστορία

Ο Λεβαδειακός δυσκολεύει, παραδοσιακά, τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι μετρούν (πάντα για το πρωτάθλημα) έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στη Λιβαδειά. Δηλαδή σε 13 ματς, δεν έχουν χάσει τα εννέα από τον ΠΑΟΚ!

Στα τελευταία πέντε ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

13/04/14 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 3-2
14/04/13 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-1
22/04/12 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 4-3
09/01/10 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-2
14/02/09 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-3 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.