News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το πιστεύουν για Νέτο!

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι η Ζενίτ θα προλάβει να αποκτήσει παίκτη για να ξεπερασθεί και το τελευταίο εμπόδιο για την άφιξη του Νέτο. Υπάρχει και άλλος παίκτης στα υπόψη.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να πλησιάζει στο τέλος της και στον Ολυμπιακό δεν έχουν αλλάξει τους στόχους τους.

Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν σε αναζήτησε στόπερ και –πιθανότατα- και ενός εξτρέμ, με ξεκάθαρη προτεραιότητα την απόκτηση του παίκτη για το κέντρο της άμυνας. 

Παρά το γεγονός ότι με τον Νέτο δεν έχει βρεθεί άκρη μέχρι τώρα στον Πειραιά έχουν αποφασίσει να τον περιμένουν αποκτώντας έναν παίκτη που θέλει πάρα πολύ ο Περέιρα. 

Έτσι η απόκτηση του Νέτο παραμένει πρώτος στόχος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού με τους ερυθρόλευκους να τα έχουν βρει και με τον παίκτη και με τη Ζενίτ και να ελπίζουν ότι σύντομα οι ρώσοι θα βρουν τον αντικαταστάτη του. 

Το γεγονός ότι πρόκειται για μια αρκετά πλούσια ομάδα φέρνει πίστη στους ανθρώπους των Πειραιωτών ότι παρά το γεγονός ότι τα περιθώρια στενεύουν θα βρεθεί η άκρη. 

Φυσικά, για να έχουν επιλέξει στον Ολυμπιακό να περιμένουν σημαίνει ότι υπάρχει ήδη άλλος παίκτης στα υπόψη, ένας παίκτης του οποίου η περίπτωση είναι σαφώς τέτοια που μπορεί να προχωρήσει άμεσα…
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.