News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το Ρεάλ Βιγιαρεάλ 1-1

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015


Μπράβο στην Βιγιαρεάλ για την τρομερή προσπάθεια, κυρίως στην άμυνα, άντεξε στην πίεση της Ρεάλ, και σε συνδυασμό με την απίστευτη αστοχία σε πολλές φάσεις πήρε το χ, με σχεδόν την 2η ομάδα! Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, είναι σύνηθες φαινόμενο να σου γυρίζει πίσω κάποια χρωστούμενα. Και στην Βιγιαρεάλ χρώσταγε ένα χ στο 1ο ματς του Μαδριγάλ, που η Ρεάλ δεν άξιζε να νικήσει και το’δωσε σήμερα που η Ρεάλ άξιζε να νικήσει. Δυστυχώς πολύ σύντομα επιστρέψαμε το δώρο της Μπάρτσα. 

Στο α η ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 25-30 δεν ήταν καλή, δεν μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό και την κατοχή και η Βιγιαρεάλ είχε την τρομερή διπλή ευκαιρία στο 12. Σταδιακά η Ρεάλ επέβαλε τον ρυθμό της και έκλεισε το ημίχρονο με 4 καλές στιγμές, την αμαρκάριστη κεφαλιά του Μπέιλ, που όμως πέρασε πολύ άουτ, την πολύ καλή κεφαλιά του Βαράν που έγλειψε το δοκάρι και 2 ανορθόδοξες ευκαιρίες με τις σέντρες σουτ των Μαρτσέλο και Μπέιλ(στο δοκάρι). Ίσως λοιπόν να άξιζε το 1-0 η ομάδα εκεί, αλλά και το χ δεν ήταν άδικο με βάση την εμφάνιση. 

Στο β μπήκε άλλη Ρεάλ, όπως έπρεπε να’χει γίνει απ’το α, και χτύπησε την Βιγιαρεάλ στο αδύνατο της σημείο, τον αέρα. Εκεί πήρε το πέναλτι ο Ρονάλντο και σκόραρε, ΟΜΩΣ στην συνέχεια αποδείχτηκε μοιραίος με 2  άχαστα τετ α τετ και ΑΚΟΜΑ πιο μοιραίος ο Χεσέ χάνοντας γκολ σε κενή, ουσιαστικά ,εστία. 

Τρομερές επεμβάσεις του Ασένχιο στην κεφαλιά του Ρονάλντο και στο παρολίγον αυτογκόλ. Η Βιγιαρεάλ είχε το γκολ και την κεφαλιά του Βιέτο. Μοιραίοι λοιπόν οι Κριστιάνο,Χεσέ. Ανύπαρκτος Μπενζεμά, πολύ παιχνίδι απ’τον Μπέιλ, αλλά δυστυχώς χωρίς ουσία, ο Ίσκο ένα κλικ πιο κάτω απ’τα συνηθισμένα, όμως ΕΛΕΟΣ ρε Κάρλο, ακόμα κι έτσι μην τον βγάζεις. Τι θα πάρεις απ’τον Ιγιάρα??? Λογική η αποδοκιμασία του κόσμου στην αλλαγή. Πολύ καλός ο Καρβαχάλ, μέτριος ο Μαρτσέλο, δεν μπόρεσε να γίνει καθοριστικός στην επίθεση. Στο γκολ που τρώμε, ο Κρος δεν κόβει καλά, αλλά και η υπόλοιπη άμυνα ολιγωρεί, απλά κοιτάνε. 

Η εμφάνιση στο α ήταν κακή, για μένα εκεί χάθηκε το ματς, πετάξαμε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, καθώς  δεδομένων των συνθηκών, αλλιώς έπρεπε να παρουσιαστούμε σήμερα. Ειδικά στο α, φαίνονταν πάλι ότι ο παλιός Ρονάλντο ανήκει στο παρελθόν, τα σπριντ με την Έλτσε ήταν μια παρένθεση. Στα τρεξίματα του τον έβλεπες να είναι ένα κλικ πιο αργός, σαν κάτι(τένοντας) να τον κρατούσε πίσω. Στο γκολ κάνει τον σταυρό του, κάτι που συνηθίζει τελευταία, και είναι καινούρια συνήθεια, ενδεικτική της ψυχολογίας του.


Μήνες τώρα ο κινητήριος μοχλός της ομάδας είναι ο Ίσκο. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες, πόσο μάλλον ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Μαρθελίνιο. Στο α πρέσαρε απίστευτα τον Ίσκο, με ντουμπλαρίσματα αφήνοντας αρκετό χώρο μπροστά απ'τον Λούκας Σίλβα τον οποίο δεν υπολόγιζε ιδιαίτερα και δικαιώθηκε. Μπλόκαρε τον Ίσκο, ενώ ο Σίλβα δεν απείλησε ούτε βοήθησε ιδιαίτερα. Ο Σίλβα δεν είναι κακός παίκτης, αυτό μου δείχνει τώρα στην αρχή, είναι καινούριος, αλλά δεν έχει δέσει ακόμα με την ομάδα κι αυτό παίζει τον ρόλο του. Αν η ομάδα είχε έναν εκ των Μόντριτς,Χάμες στην θέση του Σίλβα, αν τολμούσε ας μην τον υπολόγιζε. Κατόπιν εορτής πολλά μπορείς να πεις και να το παίξεις προπονητής, γι'αυτό και δεν είσαι εσύ στον πάγκο, αλλά ο Αντσελότι. Όμως πιστεύω ότι, αν χθες έβαζε στο 6 τον Σίλβα, που δείχνει η φυσική του θέση και στο 8 τον Κρος, θα έλεγχε καλύτερα το ματς και θα ήταν πιο απειλητικός απ'την αρχή. 

Τι άλλαξε στο β? Άλλαξε ότι παίζαμε κόντρα στις αλλαγές της Βιγιαρέαλ, οι οποίες δεν άντεξαν για παραπάνω πρέσινγκ, εξού και οι 3 αλλαγές της ήρθαν ΠΟΛΥ νωρίς. Αντιθέτως η Ρεάλ, έπαιζε στο ίδιο τέμπο όπως στο α και η κουρασμένη Βιγιαρεάλ την έκανε να φαίνεται πολύ ανώτερη. Εδώ φαίνεται ότι η Ρεάλ είναι καλά από φυσικής κατάστασης.Τακτικά είχε πρόβλημα χθες. Το παιχνίδι μας είναι γνωστό. Με την επιστροφή Μόντριτς, αν και γνωστό ευελπιστώ ότι θα γίνει δύσκολα αντιμετωπίσιμο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.