News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Παίζεται» του Γκαλίτσιου

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Μοιρασμένες οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Γκαλίτσιου. Εξετάζονται κι άλλες λύσεις. Τι γίνεται με τα συμβόλαια Πέτριτς και Σίλντενφελντ. Σε επαφή με FARE κατά του ρατσισμού. 

Σε καλό κλίμα έγινε η επαφή του Λεωνίδα Βόκολου με τον Γιώργο Γκαλίτσιο στο Βέλγιο. Ο δεξιός μπακ της Λόκερεν είναι από τις βασικές επιλογές εν όψει καλοκαιριού, όταν και μένει ελεύθερος. Σε συνεννόηση του τεχνικού διευθυντή με τον Τάκη Φύσσα, αλλά φυσικά και τη διοίκηση, θα ληφθεί απόφαση για το αν θα κατατεθεί πρόταση στον ποδοσφαιριστή (δύσκολα θα πει το «ναι» με λιγότερα από 200.000 το χρόνο) ή θα στραφούν οι «πράσινοι» σε άλλες επιλογές. Ο 29χρονος άσος δεν δείχνει να βιάζεται και θέλει να περιμένει την καλύτερη δυνατή πρόταση από αγωνιστικής και οικονομικής άποψης.

Ξεκαθαρίζει για τους Κροάτες 

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει στις τάξεις του τον Μλάντεν Πέτριτς και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Όχι όμως με οποιοδήποτε κόστος. Στον πρώτο αναμένεται να γίνει πρόταση ανανέωσης μέσα στο Μάρτιο, αλλά με λιγότερα από τις 450.000 ευρώ που εισπράττει τώρα ετησίως. Ο δεύτερος, που είναι και σε καλύτερη ηλικία, θα αξιώσει ένα ποσό κοντά ή άνω από τις 400.000 το χρόνο, αλλά αυτό μπορεί να μειωθεί εφόσον του προταθεί διετής συμφωνία. Το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσουν και οι δύο υποθέσεις. 

Επαφή με FARE 

Ο Παναθηναϊκός κατέστησε σαφές από την πρώτη στιγμή πως αναζητεί τον οπαδό που έκανε ρατσιστικές χειρονομίες προς τον Κριστιάν Καρεμπέ για να τον αποβάλει δια παντός από το γήπεδό του και να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε επαφή και με τον οργανισμό FARE (Football Against Racism in Europe), τη δράση του οποίου στηρίζει εδώ και χρόνια. 

Επαφές με παίκτες 

Στο διάστημα της διακοπής και μετά την απόφαση της τιμωρίας της ομάδας, βασικό μέλημα του Γιάννη Αναστασίου είναι να μην απογοητευτούν οι παίκτες του και καταθέσουν τα όπλα. Για το λόγο αυτό ο προπονητής του «τριφυλλιού» κάνει πολλές συζητήσεις με τους παίκτες του ζητώντας να μην καταθέσουν τα όπλα. 

*Σήμερα θα κατατεθεί επίσημα η έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για τα επεισόδια στο ντέρμπι (-3 βαθμοί, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 100.000 ευρώ πρόστιμο) και την Τετάρτη θα εκδικαστεί.
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.