News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πρόβα τζενεράλε

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

http://www.allaboutaris.com/dbimg/51000/51582/1000x600/prova_tzenerale_1.jpgΠεριθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν και οι "κίτρινοι" καλούνται να πάρουν με κάθε τρόπο τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Αρναίας και στη συνέχεια να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Την 4η συνεχόμενη νίκη του ψάχνει σήμερα ο ΑΡΗΣ απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας (16:00 Libero 107,4, AllAboutARIS) προκειμένου να μην χάσει (ή και να κερδίσει σε περίπτωση στραβοπατήματος του Πανσερραϊκού) άλλο έδαφος στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Δημήτρη Σουνά και Δημήτρη Γκίνο που βρίσκονται με τις Εθνικές Ελπίδων Ελλάδας και Αλβανίας αντίστοιχα, αλλά και τον τιμωρημένο Νίκο Γεωργιάδη. Ο Νίκος Λιόλιος που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και έχασε μέρος της προετοιμασίας την εβδομάδα που πέρασε, συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή αλλά αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο προπονητής του ΑΡΗ είναι οι εξής:

Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Ντούνγκα.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.