News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ενοχλημένοι ξανά!

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015



Το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ  κατηγορεί για άλλη μια φορά την ομάδα.

«Δεν επιτρέπεται να περπατάνε στο γήπεδο», ήταν η φράση που αντήχησε στους διαδρόμους του Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μετά από τρεις νίκες οι οποίες επέτρεψαν στην ομάδα να σταθεί στα πόδια της μετά το σφυροκόπημα στο Calderon,η  Βιγιαρεάλ ήταν το ιδανικό τεστ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μια δοκιμή για να μάθει αν έχει ξεπεράσει πραγματικά την κρίση ή αν οι πρόσφατες νίκες  δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια οφθαλμαπάτη.

Αποδεικνύεται ότι ήταν το δεύτερο. Η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε και πάλι απέναντι σε μία από τις έξι ομάδες της Primera Division που έχουν το απαιτούμενο ρόστερ για να της κάνουν τη ζωή δύσκολη - Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Βαλένθια, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο - και η ζωή της έγινε δύσκολη με τη διάπραξη του θανάσιμου αμαρτήματος που εξοργίζει τα επίσημα του Μπερναμπέου και δεν συγχωρείται απ’τους διοικούντες: νωθρότητα. «Ήταν σαν να μην ήθελαν  να μπουν στον κόπο να παίξουν», είπε κάποιος των διοικούντων των Λευκών, ο οποίος είναι της γνώμης ότι η Ρεάλ Μαδρίτης χαράμισε το πρώτο ημίχρονο μέσω της  παθητικότητας του παιχνιδιού της και μιας «απαθούς» στάσης.

Στα γραφεία της ομάδας, η εικόνα της ομάδας δεν εκτιμήθηκε στο παραμικρό από όσους βρίσκονται στην εξουσία και το δάχτυλο στράφηκε και πάλι στον Carlo Ancelotti ως τον άνθρωπο που κυρίως ευθύνεται για τις αποτυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Η αίσθηση είναι ότι ο προπονητής  δεν μπορούσε να βρει έναν τρόπο για να παρακινήσει τους παίκτες του.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι διευθυντές των Λευκών έχουν αναστατωθεί με τον Αντσελότι, τον οποίο κατηγορούν ότι είναι πάρα πολύ φιλικός με τους παίκτες του.
Όσο αφορά τις αλλαγές, υπάρχει ομοφωνία σχετικά με ένα πράγμα: τις  κάνει πάντα αργά. Το μέλλον του θα αποφασιστεί στον αγώνα του Καμπ Νόου.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.