News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πέπε «Είμαστε ακόμα πρώτοι και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέχρι το τέλος».

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015


Carvajal: «Βομβαρδίσαμε την περιοχή του αντιπάλου τα τελευταία 15 λεπτά».

"Κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να κερδίσουμε, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε", είπε ο Μαρσέλο.
Ο Πέπε ξεκίνησε βασικός στην ισοπαλία  εναντίον της  Βιγιαρεάλ και αξιολόγησε το παιχνίδι στη συνέχεια, με τον Τύπο: «Θέλαμε να κερδίσουμε ακόμα κι αν ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα και πολύ εργατική. Ήταν πολύ δραστήριοι και παρεμπόδιζαν το παιχνίδι μας. Παλέψαμε σκληρά αλλά ήμασταν αντιμέτωποι με ένα καλό, καλά οργανωμένο αντίπαλο. Είμαστε ακόμα πρώτοι στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τέλους ».

«Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και είχαμε αρκετές πλαγιοκοπήσεις , αλλά η  Βιγιαρεάλ έπαιξε με δύο γραμμές άμυνας των τεσσάρων, και ήταν σχεδόν αδύνατο για εμάς να περάσουμε την μπάλα ανάμεσα απ’αυτές. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε από τα αποδυτήρια με λίγη περισσότερη ένταση. Σκοράραμε αλλά δεχθήκαμε σύντομα την ισοφάριση».

Οι αλλαγές.

«Είμαστε μια ομάδα και οι παίκτες που έρχονται απ’τον πάγκο το κάνουν για να βοηθήσουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο ».

Μαρσέλο: "Μια νίκη θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός"

«Κάναμε ότι μπορούσαμε, παλέψαμε και τρέξαμε πολύ. Είχαμε μια σειρά από ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. Είμαστε αναστατωμένοι  με αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά μια νίκη ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Δεν παίξαμε όπως έχουμε συνηθίσει να παίζουμε, αν και ο λόγος που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε είναι επειδή η μπάλα δεν έμπαινε. Τα δώσαμε όλα μέχρι το τέλος ».

"Κάθε αγώνας είναι σαν τελικός για μας και θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να κερδίσουμε την Μπιλμπάο. Θα κοιτάξουμε πίσω στα λάθη μας από σήμερα, προκειμένου να αποφύγουμε να τα ξανακάνουμε. Γνωρίζουμε ότι εξαρτάται μόνο από τους εαυτούς μας και ότι πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να κερδίσουμε ".

Carvajal: " Δεν ήμασταν σε θέση να βρούμε δίχτυα και μας κόστισε "

«Φεύγοντας  απ’το γήπεδο αισθανόμαστε ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Ο στόχος μας ήταν στην έδρα μας, να πάρουμε με τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν αντιμέτωποι με ένα σπουδαίο αντίπαλο, δεν είχαμε ακρίβεια στα σουτ μας και είναι κρίμα που δεν ήμασταν σε θέση να κερδίσουμε. Ο προπονητής, μας είπε κατά τη διάρκεια της διακοπής ότι έπρεπε να ανεβάσουμε τον ρυθμό μας και να παίζουμε την μπάλα με την μία. Αλλά τα παιχνίδια δεν παίζονται πάντα με τον τρόπο που θες».

Το φινάλε του παιχνιδιού.


"Ο προπονητής κάνει αλλαγές, γιατί προσπαθεί να κερδίσει. Βομβαρδίσαμε την περιοχή του αντιπάλου, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 λεπτών, πλαγιοκοπώντας και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Μας έλειπε η ακρίβεια στα τελειώματα μας και μας κόστισε πολύ ακριβά. Οι  αντίπαλοι μας στη La Liga έχουν ισχυρές ομάδες και κανείς δεν είπε ποτέ ότι αυτό το πρωτάθλημα επρόκειτο να είναι εύκολο ".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.