News Update :

powered by Agones.gr - livescore

H στρατηγική του Alaba για την εξόδο.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015


                              Ο πατέρας του αναζητά τρόπο να αποχωρήσει απ’την Μπάγερν.

Ο David Alaba εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της μετακίνησης του σε άλλο κλαμπ στο τέλος της σεζόν.

Λόγω περιστάσεων που δεν επιθυμεί ακόμη να δημοσιοποιήσει, ο Αυστριακός εμφανίζεται αποφασισμένος να αναζητήσει νέους ορίζοντες και ο προτιμώμενος προορισμός για τον παίκτη και τον πατέρα / μάνατζερ του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η θετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη πριν από δύο εβδομάδες αφήνει την πόρτα ανοιχτή στα στελέχη της Ρεάλ Μαδρίτης για να εργαστούν μετατρέποντας τον σε ένα από τα καλοκαιρινά μεταγραφικά της αποκτήματα. Νέες πληροφορίες των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι Alaba έχει πάρει την απόφαση του κι ότι ο πατέρας του προσπαθεί να βρει μια έξοδο απ’την Μπάγερν.



Ο φουλ μπακ είναι ακλόνητος στη θέση του και έχει πει στον πατέρα του, ότι είναι πεπεισμένος ότι έχει έρθει η ώρα να αφήσει πίσω την Μπάγερν μετά από μια περίοδο επτά ετών στο σύλλογο.
Ούτε ο παίκτης ούτε ο πατέρας του έχουν συναντηθεί με τους διευθυντές της Μπάγερν για να τους εκδηλώσουν επισήμως την επιθυμία του να φύγει και να παίξει ποδόσφαιρο αλλού. Και οι δύο ψάχνουν για μια στρατηγική για να ανοίξουν άμεσα τις πόρτες σε μια αποχώρηση, αλλά όταν το κάνουν, θέλουν να βρίσκονται σε θέση ισχύος χωρίς την πιθανότητα να εξαναγκαστούν σε οπισθοχώρηση.

Προς το παρόν, πατέρας και γιος κρατούν τα χείλη τους σφραγισμένα και αρνούνται να παραδεχθούν την επιθυμία του να φύγει. Ξέρουν ότι η υπερηφάνεια της Μπάγερν θα πληγεί αν παραδεχθούν ότι συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της Ρεάλ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.