News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα «θέλω» του Περέιρα και ο Καρίγιο

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Τα «θέλω» του Περέιρα και ο Καρίγιο Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά στις προτεραιότητές του για το ρόστερ του νέου Ολυμπιακού ο Βίτορ Περέιρα. Οι θέσεις που θέλει οπωσδήποτε ενίσχυση και η αποσυμφόρηση του ρόστερ. Προχωρά του Καρίγιο.

Ο Βίτορ Περέιρα έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του το πώς φαντάζεται τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου και ήδη έχει ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θέλει να γίνουν πάρα πολλές μεταγραφές, αλλά μετρημένες και με παίκτες που πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα φαίνεται πως θέλει ένα πιο ευέλικτο ρόστερ, με έναν συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό θα χρειαστεί να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο υπεράριθμο (μαζί με τους δανεικούς και τους νεαρούς) δυναμικό της ομάδας.

Άξονάς του είναι η ενίσχυση σε τέσσερις συγκεκριμένες θέσεις: θέλει έναν στόπερ-«κολώνα» για τα μετόπισθεν, έναν αριστερό εξτρέμ που θα συνδυάζει ταχύτητα, δημιουργία κι εκτέλεση, έναν σέντερ φορ που θα γεμίζει την αντίπαλη περιοχή, καθώς κι ένα χαφ, αν κι αυτό θα εξαρτηθεί από το ποια θα είναι η τύχη των Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά (που είναι δανεικοί) και Κασάμι (που δεν αποκλείεται να πωληθεί. Ασφαλώς δεν… αποκλείονται προσθήκες και σε άλλες θέσεις, αλλά οι προτεραιότητες του Περέιρα είναι αυτές. Και φυσικά όλα τα παραπάνω είναι με ερωτηματικό, αφού πλανάται το φάσμα του διεθνούς αποκλεισμού της Ελλάδας…

Βλέπει Καρίγιο

Ο Γκουίντο Καρίγιο φαίνεται πως είναι από τις περιπτώσεις που δεν αποτελούν απλή φήμη για τον Ολυμπιακό. Τον 24χρονο φορ της Εστουντιάντες πρότεινε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας. Έχει, άλλωστε, τα στοιχεία που ψάχνει ο Περέιρα, καθώς είναι γκολτζής και ψηλός (1,87μ.). Οι «ερυθρόλευκοι» φημολογείται πως θα κάνουν κρούση για τον Αργεντινό άσο, αλλά η περίπτωση θεωρείται δύσκολη, καθώς για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από Βαλένθια και Μπενφίκα.

*Εντείνονται οι φήμες περί επιστροφής του Πιέρ Ισά στη Μαρσέιγ για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Μάλιστα ο σύλλογος της Μασσαλίας διαψεύδει πως τίθεται τέτοιο ζήτημα. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.