News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αντσελότι: «Η Θέλτα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα’ναι δύσκολο να την νικήσουμε».

Σάββατο 25 Απριλίου 2015


Ο Τσιτσαρίτο είναι ένα μεγάλο παράδειγμα και πρέπει να αξιοποιήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε απ’την καλή του κατάσταση.

«Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί σωματικά και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας στο γήπεδο», είπε ο Ιταλός.

Ο Carlo Ancelotti ανέλυσε το επερχόμενο παιχνίδι εναντίον της Θέλτα στην αίθουσα Τύπου της  Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια αναμέτρηση που οι λευκοί θα ψάξουν ακόμα τρεις βαθμούς προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στην κούρσα για τον τίτλο της La Liga: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ έντονο και δυναμικό παιχνίδι. Η Θέλτα είναι μια καλή ομάδα, το έχει δείξει εναντίον της Ατλέτικο και της Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί σωματικά και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας στο γήπεδο ».

"Έχω ακόμα μερικές αμφιβολίες και θα πάρω την απόφαση για την 11άδα αύριο, αλλά η απόφαση δεν θα εξαρτηθεί απ’το αποτέλεσμα του Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα. Όποιο και να’ναι αυτό, πρέπει να κερδίσουμε. Το ματς θα είναι διαφορετικό από την πρώτη συνάντηση που είχαμε μαζί τους αυτή τη σεζόν. Η Θέλτα έχει άλλη ενέργεια στην έδρα της, παίζει σε διαφορετικό τέμπο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και κάνει μια μεγάλη σεζόν. Έχει πολλή ποιότητα μπροστά: τον Orellana, τον Σάντι Μίνα, τον Nolito ... Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και για να τους νικήσουμε απαιτείται μεγάλη προσπάθεια ".

Ο Chicharito

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε απ’την καλή του κατάσταση. Είναι σε πολύ καλή φόρμα και θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, για να κερδίσουμε τον αυριανό αγώνα. Το μέλλον του Chicharito δεν έχει ξεκαθαρίσει και θα μιλήσουμε γι'αυτό στο τέλος της σεζόν».

Μάχη για δύο τίτλους.

"Η ομάδα είναι σε καλή φόρμα. Η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League ήταν ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα. Έχουμε ανανεώσει την ενέργεια μας τώρα και έχουμε μια πολύ σκληρή αναμέτρηση αύριο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα ".

«Νομίζω ότι η κατάκτηση της La Liga θα είναι πιο δύσκολη από ό, τι του Champions League γιατί 
είμαστε πίσω κατά δύο βαθμούς και είναι σαφές ότι η Μπαρτσελόνα έχει το πάνω χέρι. Στο Champions League ξεκινάμε επί ίσους όρους . Όλες οι ομάδες έχουν δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά ξεκινάμε απ’το ίδιο σημείο ».


Έπαινος για συγκεκριμένους παίκτες.

"Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα είναι ότι έχουμε φτάσει στα ημιτελικά. Η ομάδα το άξιζε κι ο σύλλογος είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Υπάρχει πολλή συζήτηση σε αυτό το άθλημα, είναι κάτι αναμενόμενο ".

Η χρησιμοποίηση του Ράμος στη μεσαία γραμμή.

"Σκέφτηκα ότι ήταν μια λογική απόφαση, προκειμένου να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Γιατί να μην είμαι σε θέση να τον βάλω και πάλι εκεί; Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση. Του έχω υποσχεθεί ότι θα τον βάλλω στην κορυφή της επίθεσης μια μέρα, η οποία είναι η αγαπημένη θέση του. Η απόφαση να παίξει στο κέντρο ήταν μια απόφαση που πήρα για αυτό τον αγώνα. Ο Sergio θα είναι πίσω στην άμυνα αύριο ".

Η πορεία των τραυματιών.

«Ο Modric μπορεί να επιστρέψει στο τέλος της σεζόν. Το παιχνίδι με την Χετάφε είναι η ημερομηνία επιστροφής του. Ο Μπενζεμά μπορεί  να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς των ημιτελικών του Champions League και νομίζω ότι ο Bale μπορεί να προλάβει τον αγώνα της Σεβίλλης ».

Η περίπτωση του Isco.

«Σε κανέναν δεν αρέσει να μην παίζει. Αυτό ισχύει επίσης για τον Isco, τον Chicharito, τον Χεσέ  και τον Nacho. Είναι κάτι αναμενόμενο. Δεν είναι φυσιολογικό όμως η απογοήτευση να σε αναγκάζει να αντιδράς άσχημα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ανησυχητικό εάν η απογοήτευση σου σε οδηγεί να μειώσεις την ένταση σου στην προπόνηση. Αυτό δεν έχει συμβεί ούτε με τον Isco ούτε με τον  Chicharito. Είναι υγιές για την ομάδα να έχει παίκτες που αγωνίζονται για μια θέση και εργάζονται σκληρά και με επιμέλεια. Ο Chicharito είναι ένα καλό παράδειγμα, γιατί ο ίδιος δεν έχει παίξει πολύ, αλλά λόγω του επαγγελματισμού του ήταν έτοιμος όταν έπρεπε ».

Ο Χεσέ.


«Μίλησα με τον ίδιο, ακριβώς όπως έχω μιλήσει με όλους. Καταλαβαίνω την κατάστασή και το  ότι θέλει να παίξει περισσότερο. Πρέπει να είναι έτοιμος επειδή η τύχη του θα μπορούσε να έρθει ανά πάσα στιγμή, όπως ακριβώς έκανε για τον Chicharito. Το μέλλον του είναι σαφές. Θα μείνει εδώ γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης για το παρόν και το μέλλον ».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.