News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η λίστα επιθυμιών του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

              
                 Ο επιθετικός θέλει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Αντσελότι και του Ράμος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει νέες συμφωνίες για τον Sergio Ramos και τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Πορτογάλος είπε στον Florentino Pérez κατά τη διάρκεια μια φιλικής συνομιλίας πριν από λίγους μήνες: «Πρόεδρε, πρέπει να προσφέρετε στον Sergio και στο αφεντικό νέες συμφωνίες».

Εκτός της πορτογαλικής κλίκας του, ο CR7 είναι πολύ κοντά με τον Ramos και τον Αντσελότι. Ο Ρονάλντο αισθάνεται ότι έχει την πλήρη στήριξη, εντός και εκτός γηπέδου, τόσο του δεύτερου αρχηγού του συλλόγου όσο και του προπονητή του. Αυτό το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Ο Πορτογαλος έχει το μέγιστο σεβασμό για την ηγετική μορφή τόσο του Ισπανού στον αγωνιστικό χώρο όσο και για το στιλ της διαχείρισης του Ιταλού. Αυτό τον οδήγησε να προβεί σε μια τέτοια τολμηρή πρόταση, ακόμη κι αν έγινε σε μια χαλαρή κουβέντα.

Ο Ramos και το μέλλον του Ancelotti θα συνεχίσουν να προκαλούν συζητήσεις μέχρι να υπογράψουν νέες συμφωνίες. Είναι και οι δύο δεμένοι με συμβόλαια, ο αμυντικός μέχρι το 2017, κι ο προπονητής μέχρι το 2016. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει, ακόμη, πάρει μια τελική απόφαση σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων τους κι αυτό οδήγησε τον Ρονάλντο να εκφράσει τη γνώμη του για το θέμα.


Κατά τη γνώμη του CR7, δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής απ’τον Αντσελότι γι’αυτή την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τέτοια είναι η αγάπη του για τον Ιταλό, που η σχέση του είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με εκείνο που ήταν με τον Sir Alex Ferguson. Αυτό όσον αφορά σε προσωπικό επίπεδο, επειδή έχει ήδη δηλώσει σε ιδιωτικά ότι η επαγγελματική σχέση του με τον προπονητή του είναι πάνω και πέρα ​​από οτιδήποτε είχε προηγουμένως: «Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ». Πιστεύει επίσης ότι είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τα αποδυτήρια του Μπερναμπέου χωρίς την καρδιά και την ψυχή της ομάδας, τον Sergio Ramos.

Ο Αντσελότι παραμένει ήρεμος και χαλαρός όσον αφορά το μέλλον του. Έχει ένα συμβόλαιο, αν και φαίνεται απίθανο ότι θα μείνει - όπως επιβεβαιώνεται από αυτούς κοντά σε αυτόν - αν δεν του το ανανεώσει ο Πέρεθ. Ο Ιταλός γνωρίζει πολύ καλά ότι η εξουσία του θα υπονομευθεί κάπως, αν οι παίκτες του χρόνου, ξέρουν ότι δεν πρόκειται να μείνει πέρα ​​από το τέλος της επόμενης σεζόν.


Από την άλλη πλευρά, ο Florentino δεν επέτρεψε να διαδοθεί η ευφορία της νίκης περαιτέρω και στα αποδυτήρια, στην παραδοσιακή επίσκεψη του μετά από κάθε αγώνα, είπε απλά ένα «συγχαρητήρια» στους παίκτες του.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.