News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Επιτυχία σε όλα τα επίπεδα»

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

http://www.arenafm.gr/wp-content/uploads/2015/05/papadopoulos_thodoros1.jpgΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και μίλησε για την αδειοδότηση που πήρε η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία σε πολλά επίπεδα. Υπάρχει μια ηθική ικανοποίηση αλλά υπάρχει και το ουσιαστικό επίπεδο, το κομμάτι των μεταγραφών. Στέλνουμε εικόνες προς όλες τις κατευθύνσεις για την κατάσταση του Ηρακλή. Έγιναν κάποιες διευκρινίσεις στο φάκελο που υπεβλήθη αρχικά και σύμφωνα με το πνεύμα του νόμου το καταφέραμε. Ο Ηρακλής είναι ένα υγιές κύτταρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είχαμε τις προϋποθέσεις και το γνωρίζαμε».

Για το παιχνίδι της Κυριακής:
«Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το Καυτατζόγλειο, να κάνουμε άλλη μια νίκη και να γίνει άλλο ένα βήμα. Στην ανακοίνωση του κ. Παπαθανασάκη καλεί τον κόσμο για να πάρουμε όλοι μαζί την νίκη. Πρέπει να είναι ο κόσμος στις κερκίδες για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για τον μελλοντικό προγραμματισμό της ομάδας:
«Αυτή την στιγμή μας ενδιαφέρει το παιχνίδι της Κυριακής. Μετά μας ενδιαφέρουν οι δικοί μας ποδοσφαιριστές και μετά όλα τα υπόλοιπα. Εφόσον έχουμε το παιχνίδι δεν μπορούμε να μπούμε σε άλλα θέματα. Σίγουρα ο προγραμματισμός όπως το αθλητικό κέντρο και άλλα πολλά θέματα συζητιούνται».


arenafm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.