News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έρχεται για εξετάσεις ο Βέμερ

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Έρχεται για εξετάσεις ο Βέμερ Στην τελική ευθεία είναι η υπόθεση του Γενς Βέμερ για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γερμανός μπακ θα έρθει στην Αθήνα για εξετάσεις. Εν αναμονή του Εστιέν στο «Τριφύλλι». Αναβολή για Αμπέντ.

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την απόκτηση του Γενς Βέμερ στον Παναθηναϊκό, καθώς η υπόθεση του Γερμανού μπακ που μένει ελεύθερος από την Πάντερμπορν βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο 29χρονος άσος αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στους «πράσινους». Η περίπτωση του Βέμερ προτιμήθηκε αντί του Λιζόν, αφού ο πρώτος είναι πιο έμπειρος από τον Ολλανδό αμυντικό του Άγιαξ (που παραμένει στα υπ’ όψιν, εφόσον στραβώσει το θέμα του Γερμανού).

Τον Βέμερ, σύμφωνα με την «Πράσινη», έχει εισηγηθεί ο Μίκαελ Νίλσον που λειτουργεί πλέον ως σκάουτερ του συλλόγου, ενώ τον παίκτη φέρεται να έχει παρακολουθήσει και ο Ρενέ Χένρικσεν και εκείνος έδωσε το τελικό «Ο.Κ.» στη διοίκηση για την απόκτηση του 29χρονου άσου.

Περιμένουν την άφιξη του Εσιέν

Μετά το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν για τον Παναθηναϊκό. Παρά τις πληροφορίες που θέλουν τη Λέστερ να έχει μπει «σφήνα» για την απόκτηση του Γκανέζου μέσου, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» δεν ανησυχούν.

Ο λόγος είναι ότι η ομάδα του χρόνου θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ έχει ως στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Οι «πράσινοι» βρίσκονται καθημερινά σε επαφή με την πλευρά του 32χρονου χαφ, ο οποίος αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να έρθει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του, το οποίο θα ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αναβολή για Αμπέντ

Παρά τις δηλώσεις του μάνατζερ του Μεχντί Αμπέντ πως θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως ο Αλγερινός μέσος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα με το «τριφύλλι», υπήρξε αναβολή στην άφιξή του για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου.

Όπως φαίνεται, η πλευρά του διεθνούς άσου προσπαθεί να ανεβάσει το κασέ του, ενώ πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να περιμένει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί στη Νιούκαστλ εν όψει της νέας σεζόν. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι για άλλη μία φορά να κάνουν… σίριαλ την υπόθεσή του. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.