News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Καρβαχάλ και τα ανησυχητικά του ερωτήματα μετά την απόκτηση του Ντανίλο

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Του Víctor Garcia

Ο Βραζιλιάνος θα του αφαιρέσει τον ρόλο

Ο Ντανίλο θα κάνει δύσκολη τη ζωή του Καρβαχάλ, ανήσυχος ενώπιον του σεναρίου που επίκειται. Ξέρει ότι θα χάσει τον ρόλο. Ο canterano είναι ανήσυχος για το Γιούρο της Γαλλίας σ’ένα έτος από τώρα



Οι ακαδημίες της Ρεάλ , το Βαλδεμπέμπας, ξεκίνησαν την λειτουργία τους ένα απόγευμα του 2004. Η εικόνα εκείνης της 12ης Μαΐου ήταν ο Ντι Στέφανο κι ένα άγνωστο 12χρονο ξανθό αγόρι, που έθεσαν μαζί το θεμέλιο λίθο. Ο Dani Carvajal, στα 12 του, και 2 χρόνια στο ίδρυμα, επιλέχθηκε να αντιπροσωπεύσει την ακαδημία, σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Ο δεξιός μπακ, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στην Λεβερκούζεν, κατάφερε να καθιερωθεί ένας canterano στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ζωή του όμως δεν θα’ναι η ίδια στο μέλλον, μετά την απόκτηση του Ντανίλο, ένα γεγονός που κάνει τον Καρβαχάλ ν’αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του.

Ο Καρβαχάλ ξέρει ότι τον περιμένει έχοντας ως ανταγωνιστή τον δεξιό μπακ της εθνικής Βραζιλίας ο οποίος έρχεται στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 31.5 εκ. ευρώ -τα έξοδα της επιχείρησης αυξάνονται γιατί εμφανίστηκαν περισσότεροι ενδιάμεσοι απ’το προβλεπόμενο- έτσι ώστε έχει διαρρεύσει στον σύλλογο την ανησυχία του γι’αυτό το νέο σκηνικό. Πάμε, για το αν πρέπει να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης… Λοιπόν θα’ταν θέμα συζήτησης. Στον σύλλογο γνωρίζουν πλέον την δυσαρέσκεια του Καρβαχάλ, ο οποίος μετά από χρόνια δουλειάς -ήρθε στον σύλλογο σε ηλικία μόλις 10 ετών- για να φτάσει στην κορυφή, έχει ξεκάθαρο ότι ο Ντανίλο έχει σταθερή θέση στην αρχική εντεκάδα την επόμενη σεζόν.

Όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ντανίλο κι ο Καρβαχάλ άρχισε να σκέφτεται τι θα ακολουθήσει, κατάλαβε πως η συμμετοχή του με την Ισπανία στο Γιούρο της Γαλλίας, μπορεί να κινδυνεύει σοβαρά. Αυτήν την στιγμή, ο Καρβαχάλ κι ο Χουανφράν έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να’ναι οι μπακ του του Ντελ Μπόσκε στην Γαλλία, αλλά γι’αυτό θα πρέπει να παίζουν όσο το δυνατόν συχνότερα. Ο Καρβαχάλ ξέρει ότι η συμμετοχή του στην Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να χάσει τον κύριο ρόλο, κι ότι ο προπονητής μπορεί να ποντάρει για άλλον παίκτη.


Ο Arbeloa μπορεί ν’αφήσει το club

Ο madridista έχει κερδίσει την θέση στην Roja με προσπάθεια κι απόδοση, αλλά ξέρει ότι για να την διατηρήσει, πρέπει να’χει λεπτά. Κι ο Danilo θα του αφαιρέσει πολλά… Η επόμενη χρονιά, με το Euro στο 2016, θα’ναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με πολλούς παίκτες να παλεύουν για να πάρουν την κλήση του Ντελ Μπόσκε. Ο Carvajal ξέρει ότι ο rojiblanco Juanfran, σταθερός στο γκρουπ εδώ και καιρό και αδιαμφισβήτητος βασικός στην Atlético, έχει σταθερή θέση, όπως κι ότι άλλοι παίκτες, όπως ο Azpilicueta, μεταξύ άλλων, μπορούν να του πάρουν την θέση αν πάψει να παίζει συχνά. Ένα ανήσυχο μέλλον που δεν ευχαριστεί τον καλό madridista μπακ.


Μένει να δούμε, απ’την άλλη, τι θα γίνει με τον Αρμπελόα, έναν άλλον απ’τους επηρεασμένους απ’την έλευση του Ντανίλο. «Θα μείνω όσο θα με θέλουν», δήλωσε πρόσφατα στην El Chiringuito. Το συμβόλαιο του λήγει το 16 και το μέλλον του αμυντικού δεν είναι τόσο ξεκάθαρο και η αποχώρηση του φέτος το καλοκαίρι μοιάζει περισσότερο από πιθανή. Το τελευταίο οχυρό του «mourinhismo» στο τωρινό ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ήδη χάσει πολύ έδαφος απ’τον Καρβαχάλ. Φέτος έχει 33 συμμετοχές, αλλά δεν αποτελεί βασική επιλογή.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.