News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο σεΐχης της Μάντσεστερ Σίτι δίνει λευκή επιταγή στον Aguero, έτσι ώστε να μην πάει στη Μαδρίτη

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Του Enrique Marin


Η Μαδρίτη ανακοίνωσε στην Μάντσεστερ Σίτι το ενδιαφέρον της για τον Κουν. Ο Μανσούρ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, έχει δηλώσει ότι δεν διαπραγματεύεται την πώληση του παίκτη και θα του δώσει ότι θέλει για να μην φύγει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζει να κλείσει την μεταγραφή του David de Gea πριν ο τερματοφύλακας επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι το οποίο έχει προγραμματιστεί για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Η συμφωνία με τον μάνατζερ του, Jorge Mendes, είναι ολική, και μένει η διαπραγμάτευση με τον αγγλικό σύλλογο.

Ωστόσο, ο Florentino Perez έχει επίγνωση του γεγονότος ότι η «ορμή» που χρειάζεται το δέκατο πρότζεκτ του, όσοι και οι προπονητές που έχει φέρει σε δώδεκα χρόνια ως πρόεδρος, απαιτεί την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα οδηγήσει στην έξοδο είτε τον Ίκερ Κασίγιας είτε τον Keylor Navas. Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει θέσει σε κίνηση το μηχανισμό των θεαματικών μεταγραφών. Και ποια είναι τα μεγάλα ονόματα στην αγορά; Ένα είναι του Sergio Aguero.

Μάλιστα, εκπρόσωποι του λευκού club έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους της Μάντσεστερ Σίτι, αν και η απάντηση ήταν κατηγορηματική: ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι διαπραγματεύσιμος. Ο Manuel Pellegrini, ο οποίος έχει σώσει τη θέση του τερματίζοντας δεύτερος στην Premier League, θεωρεί βασικό μέρος της ομάδας του, τον Kun, αλλά αυτός που τον θέλει πραγματικά είναι ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να χάσει τον παίκτη που θεωρεί βιτρίνα για τον σύλλογο.

Έτσι, όπως έχει πει η El Confidencial, ο Σεΐχης Mansour bin Zayed Al Nahyan έχει προσφέρει στον Kun μια λευκή επιταγή για να μην πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα κι αν ο Aguero έχει χαρακτηριστεί ως μη διαπραγματεύσιμος, ακόμα κι αν η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια από τις πλουσιότερες ομάδες του κόσμου, η υπογραφή του Gareth Bale κατέστησε σαφές πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Florentino-ένα είδος Σεΐχη-αν και τα χρήματα που δαπανούνται δεν είναι δικά του, αλλά της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Αργεντινή σενάρια κάνουν λόγο για μια προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης ύψους  90.000.000 € για τον Aguero, αλλά πριν από τη διαπραγμάτευση με την Σίτι, ο Perez πρέπει να συμφωνήσει πρώτα με τον Kun, γι’αυτό και ο Σεΐχης έχει δώσει στα στελέχη του, μια ξεκάθαρη εντολή : να δώσουν λευκή επιταγή στον παίκτη για να ξεχάσει την Ρεάλ.





Χωρίς τον Chicharito και πιθανόν και χωρίς τον Jesse

Πριν από λίγες ημέρες, η εφημερίδα AS έκανε λόγο για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον επιθετικό της Σίτι. Το ενδιαφέρον αυτό δεν είναι καινούργιο, γιατί όταν ο Kun ήταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Florentino προσπάθησε να τον αποκτήσει και ο Αργεντινός συμφώνησε να αφαιρέσει τις κόκκινες ρίγες για να ντυθεί εξ ολοκλήρου στα λευκά. Το γεγονός είναι ότι ο πρόεδρος, με την έγκριση ή μη του Ράφα Μπενίτεθ, θέλει να υπογράψει ένα άλλο επιθετικό, κάτι που είναι λογικό, επειδή ο Chicharito Hernandez επιστρέφει στην Γιουνάιτεντ και ο Jesse αναζητεί μια ομάδα στην οποία θα βρει το χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται, όχι μόνο για να λάμψει στην Πριμέρα, αλλά και για να ανακτήσει την χαμένη αίσθηση του παιχνιδιού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον απέτρεψε να ξεκινήσει την σεζόν, με τους ίδιους όρους με τους συναδέλφους τους.

Σε περίπτωση που ο Aguero καταλήξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα συμβεί με τον Μπενζεμά, έναν από τους αγαπημένους παίκτες και ως εκ τούτου προστατευόμενος του Florentino Pérez. Γνωρίζουμε ότι ο Μπενίτεθ δεν παίζει συνήθως με περισσότερους από δύο επιθετικούς και ότι, εκτός απροόπτου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι ο ένας. Λογικά, ο Μπέιλ θα περάσει στα αριστερά και ο μεγάλος χαμένος θα είναι ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος θα πρέπει να παλέψει για την θέση με τον Κουν.


Προς το παρόν, όλα είναι εικασίες, εκτός κι αν Αργεντινός ενημερώσει την Μάντσεστερ Σίτι ότι θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης κι ως εκ τούτου ο Florentino, για ακόμα ένα καλοκαίρι, να πραγματοποιήσει ακόμα μια μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων. Το οικονομικό διακύβευμα είναι πολύ υψηλό, αλλά αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να νικήσει μια λευκή επιταγή, αυτός βρίσκεται στο Bernabeu, με χρήματα όχι κάποιου σεΐχη, αλλά της Ρεάλ Μαδρίτης.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.