News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Βενγκέρ αναμένει την άφιξη του Aguero στη Μαδρίτη ... και την πιθανή αποχώρηση του Μπενζεμά

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Του Enrique Marin


Ο προπονητής της Άρσεναλ ονειρεύεται να αποκτήσει τον συμπατριώτη του και να περιμένει υπομονετικά για να δει τι θα συμβεί με αυτόν. Πριν από δύο καλοκαίρια άντεξε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πάρει τον Özil.


Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν απομακρύνει τα μάτια του σχετικά με τις αποφάσεις που μπορεί να πάρει ο Ράφα Μπενίτεθ για την Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα, βέβαια, με την ευλογία του Florentino Perez, ο οποίος ασφαλώς θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί την προετοιμασία του ρόστερ και την ενίσχυση του, χωρίς να φείδεται χρημάτων. Ο βετεράνος προπονητής της Άρσεναλ ονειρεύεται να αποκτήσει τον συμπατριώτη του, Καρίμ Μπενζεμά κι ως εκ τούτου, βρίσκεται σε αναμονή για το τι θα συμβεί με τον Kun Aguero, του οποίου την τιμή, η Ρεάλ έχει ήδη ρωτήσει στην Μάντσεστερ Σίτι, αν και, όπως ανάφερε η El Confidencial, ο Σεΐχης ιδιοκτήτης της Σίτι, όχι μόνο χαρακτήρισε τον Αργεντινό μη διαπραγματεύσιμο, αλλά επίσης του προσφέρει και λευκή επιταγή για να μείνει στην Σίτι.

Επιπλέον, ο Wenger γνωρίζει ότι για να ευχαριστήσει τον Gareth Bale, και έμμεσα τον ίδιο τον Florentino, ο οποίος πιστεύει τυφλά τον Ουαλό, ο Ράφα, θα τον τοποθετήσει στα αριστερά, κάτι το οποία θα οδηγήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή, είτε σ’ένα 4-2-3-1 είτε σ’ένα 4-4-2, τα δύο πιο συνήθη σχήματα του πρώην προπονητή των Βαλένθια, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Ίντερ και Νάπολι. Στην περίπτωση αυτή, το θύμα θα’ναι ο Μπενζεμά, ένας επιθετικός ο οποίος για κάποιο χρονικό διάστημα έχει δεχθεί την αμφισβήτηση του Bernabeu, αν και είναι μια από τις μεταγραφές, για την οποία ο πρόεδρος της Μαδρίτης είναι πολύ περήφανος.

Ο Βενγκέρ έχει περάσει πολλά καλοκαίρια προσπαθώντας να υπογράψει έναν επιθετικό που θα του επιτρέψει να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πριν από δύο καλοκαίρια έκανε προσφορά μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Luis Suarez, αλλά η Λίβερπουλ αρνήθηκε να πουλήσει τον Ουρουγουανό, ο οποίος ένα χρόνο αργότερα κατέληξε στην Μπαρτσελόνα. Οι Gunners δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να ανακοινώσουν σχεδόν  200 εκατομμύρια € στην τελευταία οικονομικής τους ενημέρωση. Μ’αυτά τα δεδομένα, και ανυπομονώντας να κλείσει την μεταγραφή του Petr Cech απ’την συμπολίτισσα Τσέλσι, ο Wenger θα μπορούσε να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό χρημάτων για την υπογραφή του Μπενζεμά, όπως έκανε με τον Özil την τελευταία μέρα των μεταγραφών.




Επίσης έχει γίνει λόγος για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Γάλλο διεθνή, αλλά εκτιμάται ότι στην περίπτωση αυτή έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης με τους ηγέτες του αγγλικού συλλόγου για την υπογραφή του David de Gea. Η συμφωνία με τον Ισπανό τερματοφύλακα είναι γεγονός όπως επίσης και η άρνησή του να δεχθεί την προσφορά της ανανέωσης της Γιουνάιτεντ και το μόνο που λείπει είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Η μεταγραφή θα κοστίσει περίπου  30 εκατομμύρια € και το κύριο εμπόδιο παραμένει η άρνηση του Ίκερ Κασίγιας να είναι αυτός που θα αναλάβει την πρωτοβουλία για την αποχώρηση απ’την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος με τη νέα φανέλα... ακολουθώντας τον Κασίγιας

Επιστρέφοντας στον Benzema, η Ρεάλ Μαδρίτης, προς το παρόν,  είναι ξεκάθαρη ότι ο Γάλλος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Στην πραγματικότητα, ο Γάλλος επιθετικός εμφανίζεται στην διαφήμιση της νέας φανέλας, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον Κασίγιας, η συνέχιση του οποίου δεν είναι εξασφαλισμένη, ειδικά αν τελικά η υπογραφή του David de Gea πάρει σάρκα και οστά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ράμος κι ο Μαρσέλο είναι οι άλλοι τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που συνοδεύουν τους Καρίμ και Ίκερ στην εν λόγω φωτογραφία.

«Ζήτησα ένα καναπέ και μου έφεραν μια λάμπα», διαμαρτυρήθηκε ο Μπενίτεθ το καλοκαίρι του 2003, όταν ο García Pitarch, τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια, απέκτησε τον Ουρουγουανό μέσο Fabian Canobbio, αντί της ανανέωσης του Γάλλου μπακ Anthony Réveillère. Μάλιστα, ο Ράφα τότε είπε: "Θα μπορούσα να το καταλάβω, αν μου έφερναν τον Ρονάλντο ή τον Μπέκαμ", οι δύο τελευταίες μεταγραφές του Florentino Perez ως τότε για την Ρεάλ.


Αυτό δείχνει, ότι ακόμα κι αν ο Μπενίτεθ δεν έχει ακριβώς τις μεταγραφές που θέλει, σίγουρα ο Πρόεδρος θα του φέρει έναν παίκτη του κορυφαίου επιπέδου που θα επεκτείνει τις δυνατότητες του ρόστερ, αν και ίσως δεν φέρει την ισορροπία, που ο Μπενίτεθ θα ήθελε κι έτσι θα προκύψουν οι πρώτες αποκλίσεις μεταξύ τους. Φυσικά, το να μείνει ο Μπενζεμά στον πάγκο, δεν φαίνεται καλή ιδέα, κάτι που ευνοεί τον υπομονετικό Wenger, ο οποίος περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή να αποκτήσει τον Ντι Μαρία και τελικά απέκτησε τον Özil στην εκπνοή.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.