News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benitez, ένας θεατής στη «μονομαχία» μεταξύ του Sergio Ramos και της Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015


"Ο προπονητής λέει πάντα τη γνώμη του, αλλά ο σύλλογος έχει τη δομή του. Η δική μου ευθύνη είναι η πρώτη ομάδα και να πάρω όσα πιο πολλά μπορώ απ'τους παίκτες που υπάρχουν σ'αυτήν". Την ημέρα της παρουσίασής του, ο Μπενίτεθ ξεκαθάρισε τις όποιες αμφιβολίες σχετικά με την συμμετοχή του στον σχεδιασμό του ρόστερ. Και πράγματι, στην περίπτωση του Sergio Ramos ο σύλλογος ξέρει ποια είναι η «γνώμη» του τεχνικού του, ... αλλά στην τελική απόφαση μετρά λίγο ή καθόλου.

Το «Sergio Ramos» είναι ένα θεσμικό ζήτημα που ξεφεύγει απ'τον αθλητικό τομέα και είναι είναι η πρώτη απόδειξη ότι ο Rafa Benitez δεν κατέχει τον ρόλο του «manager» που είχε στην Λίβερπουλ. Ο νέος τεχνικός των λευκών, όπως δήλωσε κατά τη στιγμή της παρουσίασης του θα αφοσιωθεί στο να δουλέψει την ομάδα που θα έχει στα χέρια του απ'τις 10 Ιουλίου, όταν αρχίζει η προετοιμασία των merengues.

" Έχουμε ένα ντεφορμάρισμα, αυτό είναι προφανές"

Ο Μαδριλένος προπονητής υπολογίζει στην παρουσία του Σεβιγιάνου αμυντικού στην ομάδα για την αθλητική της σημασία και την ηγεσία του στα αποδυτήρια και το ξεκαθάρισε στον ίδιο τον παίκτη. Είναι ένας βασικός πυλώνας του οποίου η απώλεια θα επηρεάσει τη δομή της ομάδας (τουλάχιστον μέχρι ο αντικαταστάτης του να αποδείξει το αντίθετο) και θα είναι η πρώτη μεγάλη δυσκολία που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Μπενίτεθ. Δεν θα είναι εύκολο να καλύψει τα κενό του, γνωρίζοντας ότι η στιγμή που υπέφερε περισσότερο φέτος η Μαδρίτη, ήταν όταν η απουσία του Modric συνέπεσε μ'αυτήν... του Ράμος. "Έχουμε ένα ντεφορμάρισμα, αυτό είναι προφανές", δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι μετά την ήττα της ομάδας του εναντίον της Schalke 04 που παραλίγο να οδηγήσει σε πρόωρο αποκλεισμό.

Ο Sergio Ramos είναι σήμερα σε διακοπές εκτός της Ισπανίας και, εκτός εάν η διαδικασία επισπευθεί με μία προσφορά που θα αντιμετωπιστεί θετικά τόσο απ'τον σύλλογο όσο κι απ'τον παίκτη, το θέμα δεν θα προχωρήσει έως ότου να υπάρξει μια νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών με θέμα το οικονομικό. Η συνομιλία μεταξύ του Ramos και του Florentino Perez πριν ο παίκτης φύγει για διακοπές έδειξε ότι η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί, χωρίς να ξεχνάμε ότι σήμερα, αν ένας σύλλογος καλύψει τις απαιτήσεις του Ramos και της Μαδρίτης, η έξοδος του Σεβιγιάνου θα συγκεντρώσει μεγάλα ποσοστά ... κάτι αδιανόητο πριν από λίγο καιρό.

Ο Μπενίτεθ, εν τω μεταξύ, ενεργεί ως θεατής γνωρίζοντας ότι «γνώμη» του είναι γνωστή τόσο στην Μαδρίτη όσο και στον Ράμος. Θα μάθει από πρώτο χέρι το αποτέλεσμα αυτού του επεισοδίου που θα προκαλέσει εξελίξεις στον σύλλογο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.