News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ανησυχία του Άρνεσεν

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Τεράστιες δυσκολίες σε συζητήσεις που έχει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους συναντάει ο ΠΑΟΚ, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο στην Ελλάδα. 

Το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει δημοψήφισμα για την 5η Ιουλίου έχει επηρεάσει τους συλλόγους, κάτι που βιώνει από πρώτο χέρι ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο Φρανκ Άρνεσεν.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κλείσουν κάποιοι παίκτες πριν αρχίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, όμως ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου συναντάει τεράστιες δυσκολίες στις συζητήσεις που έχει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. 

Ο Δανός στις επαφές που είχε με ορισμένους παίκτες ή μάνατζερ διαπίστωσε αρνητικότητα και κακή διάθεση από τους συνομιλητές του στην Ευρώπη για να μπορέσει να προχωρήσει σε συμφωνία με κάποιους εξ αυτών. 

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ζητούν προθεσμία για να απαντήσουν στον Άρνεσεν, ο οποίος κατά την παρουσίασή του παραδέχθηκε πως είναι φυσιολογικό ένας παίκτης να προτιμήσει να παίξει στην Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία ή την Αγγλία σε σχέση με την Ελλάδα. 

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι και ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος παραχωρείται από την Μάλμε και ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ επιχειρεί να τον πείσει για να συμφωνήσει εκείνος και η ομάδα του στις προτάσεις που έχει καταθέσει. Σύμφωνα 

με πληροφορίες, ο σουηδικός σύλλογος έχει απορρίψει ήδη πρόταση ύψους 500.000 ευρώ για την παραχώρηση του 25χρονου τερματοφύλακα, έχοντας ως στόχο όμως να αποκομίσει το δυνατότερο οικονομικό κέρδος.
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.