News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Κορυφαία ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Πίεση στη Μάλμε για να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ασκεί ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την προοπτική του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος πιέζει όσο μπορεί τη Μάλμε για να αποδεχθεί την πρόταση του «Δικέφαλο του Βορρά»

«Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πιστέψεις κανείς ότι ο σύλλογος θα με σταματήσει αυτή τη φορά. Σεβάστηκα την απόφαση που πήραν τα προηγούμενα χρόνια, τώρα αισθάνομαι ότι η ομάδα πρέπει να μου δώσει μία ευκαιρία», τόνισε ο Σουηδός τερματοφύλακας και στη συνέχεια μίλησε για τους Θεσσαλονικείς: 

«Πρόκειται για μία κορυφαία ομάδα που επιλέγει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Θα παίξει στο Europa League, έχει έναν ισχυρό ιδιοκτήτη, νέο αθλητικό διευθυντή και νέο προπονητή. Υπάρχουν πολλά που είναι νέα στον ΠΑΟΚ και για αυτό είναι ωραίο να είμαι και εγώ στα σχέδιά τους». 

Όπως γράφει η Live Sport, τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται πολύ κρίσιμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και τη συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μάλμε. Πρόθεση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι ο 25χρονος γκολκίπερ να ταξιδέψει στην Ολλανδία και να ξεκινήσει απευθείας προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα.
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.