News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Αντσελότι προδόθηκε από τον επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών της Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Του Enrique Marin

Ο Δρ Olmo «μποϊκόταρε» τη δουλειά του

Ο Δρ Olmo, ο οποίος είναι επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών στη Ρεάλ Μαδρίτης, συγγενής κάποιου διοικητικού στελέχους, στενού φίλου του Florentino Perez, «μποϊκόταρε» την δουλειά του Ιταλού προπονητή.

Μιας και η απόλυση του Κάρλο Αντσελότι αποδείχθηκε αντιδημοφιλής και μάλιστα περισσότερο από ότι αναμενόταν, η Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποιεί όλους τους μηχανισμούς της για να δικαιολογήσει την απόφαση του Florentino Perez, η οποία δεν άρεσε επίσης καθόλου στ'αποδυτήρια. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι η άφιξη του Ράφα Μπενίτεθ δεν εξιτάρει κανέναν απ’τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά συμβαίνει μάλλον το αντίθετο, αυτός ο ίδιος μηχανισμός της Ρεάλ εργάζεται υπερωρίες για να προσπαθήσει ακόμη και να δυσφημίσει το έργο του Ιταλού προπονητή. Μετά θα'ρθει το δεύτερο στάδιο, οι έπαινοι για τη δουλειά του "εργαστηρίου" του διαδόχου του στον πάγκο του Μπερναμπέου, αν κι ο οποιοσδήποτε που ασχολείται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ξέρει, και τουλάχιστον έτσι σχολιάζει κατ 'ιδίαν, ότι οι μέθοδοι προπόνησης του Αντσελότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν απ’αυτές του Μπενίτεθ. Ένα άλλο πράγμα είναι το πώς θα διαχειριστεί τα αποδυτήρια ο ένας κι ο άλλος προπονητής, που είναι εντελώς διαφορετικοί, εξ ου ακριβώς και η νέα κλίση αυτού που κάνει κουμάντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, συγκρίσιμη μόνο με εκείνη, όταν ο Μουρίνιο διαδέχθηκε τον Pellegrini.

Αν πριν τον απολύσει, ο Florentino κριτίκαρε ήδη τον Αντσελότι off the record, φτάνοντας να τον ονομάσει αόριστα, η αντίδραση που έχει προκαλέσει η ακύρωση του συμβολαίου του, τον έχει "αναγκάσει" να φέρει στο φως τα υποτιθέμενα ελαττώματα αυτού που πριν ένα χρόνο έγραψε ιστορία κερδίζοντας το δέκατο. Από μια ανεπαρκή φυσική προετοιμασία στην απουσία των rotations, περνώντας απ'την ανύπαρκτη διαχείρισή του, του πάγκου, κατά τη διάρκεια των αγώνων και την κακή δουλειά στον τομέα των στημένων φάσεων. Αλλά τι κρύβεται πίσω απ'αυτήν την περίφημη αποτυχία του Αντσελότι μετά το ρεκόρ των 22 συνεχόμενων νικών; Λοιπόν, όλα ξεκίνησαν στο Καλντερόν. Μετά την ντροπιαστική ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο, η οποία ακολουθήθηκε απ'το περίφημο πάρτι γενεθλίων του Κριστιάνο, ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης που όχι μόνο διαμαρτυρήθηκε για τη φυσική κατάσταση της ομάδας, αλλά κι απαίτησε απ’τον Αντσελότι την αύξηση της έντασης των προπονήσεων.
Ο Δρ Olmo
Φυσικά ο πραγματικός «εχθρός» του Αντσελότι ήταν στο Valdebebas. Επίσης, ντυμένος στα λευκά, αν και δεν έφερε το ίδιο έμβλημα με τους υπόλοιπους. Ο Δρ Olmo, επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών στη Ρεάλ Μαδρίτης, έφτασε να κρύψει απ’τον Ιταλό προπονητή πληροφορίες σχετικά με τη φυσική κατάσταση των παικτών του ακριβώς στην πιο σημαντική στιγμή της σεζόν. Το ερώτημα είναι προφανές: γιατί ή, ακόμα καλύτερα, για ποιον; Η απάντηση είναι στον ανοικτό πόλεμο ανάμεσα στον «Dr. τέντωμα» -όπως τον αποκαλούν οι παίκτες, λόγω της συνήθειάς του να αποδίδει όλα τα σωματικά προβλήματα στην έλλειψη αυτών των ασκήσεων- και στο ρόστερ. Ένας πόλεμος γνωστός στον Florentino, αλλά στον οποίο ο πρόεδρος πήρε το μέρος του Olmo, για τον οποίο λέγεται ότι είναι στο club λόγω της συγγένειας του με τον Jerónimo Farre, διοικητικό στέλεχος της Ρεάλ, προσωπικού φίλου του προέδρου.

"Ίσως να'ναι ότι προπονηθήκαμε πάρα πολύ και το'χουμε πληρώσει. Αυτό πρέπει να μελετηθεί καλά μέσα στον σύλλογο", απάντησε ο Αντσελότι με τη συνήθη διπλωματία του, όταν ρωτήθηκε για την ύφεση του παιχνιδιού και, ως εκ τούτου για τ'αποτελέσματα της ομάδας του. Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, υποστηριζόμενοι από το τεχνικό τιμ, ζήτησαν απ’τον Jose Angel Sanchez, τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, μια συνάντηση στο Valdebebas, στην οποία απαίτησαν να μην συνεχίσουν να προπονούνται υπό την επίβλεψη του Δρ Jesus Olmo. Οι παίκτες θεωρούσαν ότι τόσο οι διαγνώσεις του, όσο και οι θεραπείες του, δεν είναι οι σωστές, εξ ου και η μάστιγα των τραυματισμών που υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης στην τελική ευθεία της σεζόν και τα προβλήματα που προκάλεσε αυτή στον Αντσελότι.


Το Sanitas είναι επίσης θύμα του Δρ Olmo.

Μετά την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεδομένου ότι ήταν επίσης στο σύλλογο κατά την πρώτη περίοδο του Florentino Perez, ο Δρ Olmo αναστάτωσε όλη την οργάνωση του Sanitas. Η απόλυση του Pedro Chueca, ο οποίος ήταν 20 χρόνια σε αποδυτήρια, τα οποία τον εμπιστεύονταν πλήρως, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την υπομονή των παικτών, και ειδικά των ηγετών όπως του Sergio Ramos, ο οποίος ζήτησε απ’τον σύλλογο να τους φροντίζει ως εξωτερικός συνεργάτης. Ωστόσο, ο «Δρ τέντωμα» δεν άργησε ν'απαγορεύσει την πρόσληψη των υπηρεσιών του Pedro Chueca, στον οποίο επίσης δεν επιτράπηκε η είσοδος στο Valdebebas. Μάλιστα, όταν ο Florentino πήγε στο Valdebebas, μετά το 4-0 απ’την Ατλέτικο, ο Ράμος βρίσκονταν στο σπίτι του, δεχόμενος τη φροντίδα του Chueca.

Είναι γνωστή επίσης η περίπτωση του Illarramendi, όταν ο Olmo δεν ανίχνευσε ένα μικρό τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα του παίκτη, σε ένα φιλικό της προετοιμασίας, αν κι ο τραυματισμός δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, κάτι που έκανε τον guipuzcoano μέσο να καθυστερήσει στην επιστροφή του. Επίσης δεν εντόπισε την αποκόλληση στο γόνατο του Arbeloa η οποία εξελίχθηκε σε ρωγμή στην επιγονατίδα. Η συνεχής υπερφόρτωση του Gareth Bale κατά την προετοιμασία του και οι πολλές αποκλίσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκληρώνουν το μακρύ κατάλογο των διαφωνιών μεταξύ των παικτών και του Δρ Olmo, του εχθρού που ο Ancelotti είχε στο σπίτι και φορούσε επίσης λευκά.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.