News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θα είναι ένα ακόμα 9

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ο Mayoral είναι ο νέος Morata


Η Μαδρίτη ποντάρει στον νέο των ακαδημιών για αλλαγή του Μπενζεμά · Απορρίπτεται η περίπτωση αγοράς κάποιου στην θέση του Chicharito

"Το δεύτερο 9άρι είναι ο Borja Mayoral". Αυτό είναι που ισχυρίζονται σθεναρά στα γραφεία του Bernabeu, αποκλείοντας την απόκτηση επιθετικού, ως αλλαγή του Μπενζεμά και για να τον ανταγωνίζεται. Ο Γάλλος, η παραμονή του οποίου στην Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν στον αέρα το περασμένο καλοκαίρι, έχει γίνει ένα αναντικατάστατος παίκτης για την ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον Karim.

Στη Μαδρίτη δεν πιστεύουν ότι ο ανταγωνισμός συμβάλλει στη βελτίωση του Γάλλου, αλλά αντιθέτως, ότι του βάζει υπερβολική πίεση που τον κάνει να μειώνει την απόδοση του. Έτσι, δεν θέλουν να επαναλάβουν ένα ζευγάρι του στιλ Higuain-Benzema. Ο σύλλογος έκανε μια έρευνα αγοράς για έναν νέο Chicharito, αλλά καμία απ’τις περιπτώσεις δεν έπεισε.

Αυτή η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, να κοιτάξει προς την ακαδημία και βρήκε στο Valdebebas έναν παίκτη, εξοικειωμένο με το γκολ, που ονομάζεται Borja Mayoral. Η απόδοσή του ήταν τόσο εκθαμβωτική στους νέους, που τον έφερε στην Castilla του Ζιντάν προς το τέλος της σεζόν και στην U 19, με την οποία πρόσφατα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Επένδυση στο μέλλον

«Ο Mayoral είναι καλύτερος από ό,τι ο Chicharito», λένε όσοι έχουν παρακολουθήσει την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Borja είναι ένα από τα μαργαριτάρια των ακαδημιών του Valdebebas και θέλουν να σεβαστούν τις προθεσμίες για να αποφευχθεί η διακοπή της ανάπτυξης του παίκτη, ο οποίος στα 18 του, έχει τεράστιες δυνατότητες.

Η ιδέα του συλλόγου, με την έγκριση του Rafa Benitez, είναι ο Mayoral να δηλωθεί στην Castilla, αλλά να προπονείται με την πρώτη ομάδα κι ο Benitez να τον καλεί όταν υπάρχει η ευκαιρία. Είναι μια κατάσταση παρόμοια με εκείνη που έζησε ο Morata στην πρώτη του σεζόν με τον Μουρίνιο, όταν ήταν στα μισά του δρόμου μεταξύ της πρώτης ομάδας και της Castilla του Toril, η οποία ολοκληρώθηκε με την άνοδο στην Segunda.

Με τον Μπενζεμά ως βασικό και τον Borja Mayoral ως αλλαγή του, η Μαδρίτη εγκαταλείπει την περίπτωση αγοράς κάποιου παίκτη για την ενίσχυση της θέσης, ακόμη περισσότερο λόγω του ότι παίκτες όπως ο Cristiano ή ο Bale ή ακόμα κι ο Jesse θα μπορούσαν τελικά να καλύψουν αυτή την περιοχή, όταν λείπει ο Γάλλος .


"Δεν θα αποκτήσουμε 9άρι," επαναλαμβάνεται απ’τα γραφεία του Bernabeu, αλλά ο καθένας εκεί ξέρει ότι μέχρι τις 31 Αύγουστου στις 12 βράδυ ισχύει το «ποτέ μην λες ποτέ».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.