News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Aνοιχτό το casting του Μπενίτεθ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η Μαδρίτη πρέπει να ελαφρύνει το ρόστερ


Οι Cheryshev, Odegaard, Lucas Silva, Illarramendi, Asensio και Coentrao δεν έχουν εγγυημένη την παρουσία τους στην ομάδα γιαυτή τη σεζόν.


Η Μαδρίτη έχει περίσσευμα στο ρόστερ. Στην περιοδεία της Κίνας, με την προσθήκη του James, το λευκό ρόστερ έχει 28 παίκτες χωρίς να μετρούνται οι Asensio, Coentrao, και, ενδεχομένως κι ο Mayoral. Ο Rafa Benitez πρέπει να ελαφρύνει την ομάδα και να μείνουν περίπου 23 παίκτες.

Ο Μπενίτεθ θέλει να δοκιμάσει μερικούς απ’τους παίκτες του. Οι Cheryshev, Odegaard, Lucas Silva, Illarramendi, Asensio Coentrao δεν έχουν εγγυημένη την παρουσία τους στην ομάδα γι’αυτή τη σεζόν και μία απ’τις δουλειές του Μπενίτεθ στην προετοιμασία θα είναι να καθορίσει ποιος αξίζει μια θέση.

Μέχρι στιγμής ο Μπενίτεθ έχει ήδη καταφέρει να καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα. Είναι ικανοποιημένος με την δουλειά του Cheryshev. Ο Ισπανο-Ρώσος είναι μία απ’τις εκπλήξεις της προετοιμασίας, ακούραστος στην προπόνηση και παρουσιάζει ποιοτικά λεπτά συμμετοχής στις ευκαιρίες που του προσφέρει ο τεχνικός. Του άρεσε επίσης αυτό που είδε απ’τον Asensio στο Euro Κ 19 στο οποίο η Ισπανία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με τον Ισπανό να’ναι ένας απ’τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, δείχνοντας σημάδια της ικανότητάς του. Ο Μπενίτεθ θέλει να τον δει στην πράξη κι από εκεί να αποφασίσει το μέλλον του.

Τις περισσότερες πιθανότητες για αποχώρηση συγκεντρώνουν οι Lucas Silva και Odegaard. Οι δυο τους χρειάζονται ακόμα δουλειά ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της Μαδρίτης κι ο πιο πιθανός προορισμός τους θα είναι μια κορυφαία ομάδα στην οποία θα πάρουν λεπτά και θα αποκτήσουν εμπειρία για να επιστρέψουν στο μέλλον πιο ώριμοι.

Το μέλλον για τους Coentrao και Illarramendi είναι αβέβαιο. Η Ρεάλ είναι κουρασμένη απ’τους συνεχείς τραυματισμούς του Πορτογάλου κι έχει ήδη ρίξει το βλέμμα της στον Ricardo Rodriguez. Αν αποκτηθεί ο παίκτης, ο Coentrao θα φύγει απ’ ομάδα. Ο Illarra μπορεί ακόμα να κερδίσει μια θέση στην ομάδα, αν και οι επιδόσεις του δεν ήταν αυτές που αναμένονταν στα δύο χρόνια του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα μπορούσε να έχει μια τελευταία ευκαιρία υπό τις εντολές του Μπενίτεθ, ο οποίος θα προσπαθήσει να αναβιώσει τον Βάσκο μέσο.

Η  Real έχει ακόμα 4 φιλικά που θα χρησιμεύσουν στον Μπενίτεθ να αξιολογήσει την κατάσταση των παικτών του και να λάβει απόφαση σχετικά με την τελική μορφή του ρόστερ που θα παλέψει στις τρεις διοργανώσεις.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.