News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επόμενη στάση: De Gea

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικεντρώνεται στον τερματοφύλακα
Μετά την διευθέτηση της υπόθεσης του Ramos, η άφιξη ενός τερματοφύλακα είναι  προτεραιότητα για την Ρεάλ Μαδρίτης


Ο David de Gea είναι η υπόθεση πρέπει να επιλυθεί. Αφού οι Florentino Perez και Jose Angel Sanchez διευθέτησαν το θέμα του Sergio Ramos στη Guangzhou, με τον René Ramos, τον αδελφό κι αντιπρόσωπο του παίκτη, που μετέβη εκεί γι’αυτόν το σκοπό, ο σύλλογος τώρα, έχει ξεκινήσει και πάλι τις συνομιλίες με την Γιουνάιτεντ, για τον τερματοφύλακα.


Οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε αδιέξοδο, σε σημείο που ο Van Gaal χρησιμοποίησε τον διεθνή στο φιλικό με την Μπαρτσελόνα, σ’ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν σκόπευε ποτέ διευκολύνει να τον σύλλογο. Αλλά η Μαδρίτη έχει επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις και στο λευκό club η ιδέα είναι να αποκτήσουν σύντομα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Όλα δείχνουν, επομένως, ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ήδη καταστήσει σαφές ότι είναι αδύνατο να κρατήσουν τον De Gea παρά τη θέλησή του, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να παρέχουν διευκολύνσεις, ούτε να χαρίσουν τον παίκτη.


Το πρώτο βήμα, στην πραγματικότητα, το’χει κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ήδη ψάχνει για αντικαταστάτη. Η επιλογή είναι ο Jasper Cillissen του Άγιαξ, ο οποίος χθες δεν ταξίδεψε με την ομάδα του στην Αυστρία για τα προκριματικά του Champions League απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης. Πέρα απ’αυτό έχει ήδη αποκτηθεί ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Αργεντινής, ο Σέρχιο Ρομέρο.


Βήμα προς τα εμπρός
 

Επιπλέον, η περίπτωση του Sergio Ramos έχει επίσης ξεκλειδώσει εν μέρει την απόκτηση του De Gea. Ο Van Gaal έτρεφε ελπίδες ν’αποκτήσει τον αμυντικό της Μαδρίτης και το καλύτερο μέτρο πίεσης ήταν να κρατά τον τερματοφύλακα και να δέχεται να διαπραγματευτεί, μόνο εάν και η Ρεάλ διαπραγματεύονταν για τον Ράμος. Ωστόσο, διάφορα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν χθες ότι η Μάντσεστερ έριξε λευκή πετσέτα, απ’την στιγμή που επιβεβαίωσε ότι ο μάνατζερ του ταξίδεψε στην Κίνα, όπως αποκάλυψε η Marca τη Δευτέρα, για ν’ακούσει τη Μαδρίτη και να προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση του Sergio.


Τώρα, όμως, η Γιουνάιτεντ δεν έχει πλέον κάποιο διαπραγματευτικό χαρτί, που σημαίνει ότι ο De Gea είναι ελεύθερος προς πώληση, αρκεί η Ρεάλ να πληρώσει ό, τι ζητάει η Μάντσεστερ. Η τιμή ανέρχεται σε 40 εκατομμύρια ευρώ. Στη Μαδρίτη γνωρίζουν ότι η έξοδος του Ίκερ τους αναγκάζει να κάνουν μια προσπάθεια ν’αποκτήσουν έναν απ’τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, ο οποίος θα είναι ο τερματοφύλακας της εθνικής για πολλά χρόνια. Θεωρείται ότι είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ίκερ κι ότι η απόκτηση του είναι απαραίτητη.


Η άφιξη του De Gea θα σήμαινε την αποχώρηση ενός απ’τους δύο τερματοφύλακες. Ο Keylor Navas, βασικός και στα τρία παιχνίδια της περιοδείας, θα μπορούσε να αναγκαστεί να βρει μια λύση. Ο Kiko Casilla είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας και θα παραμείνει ως αντικαταστάτης του De Gea. Αλλά πριν συμβεί αυτό, η Μαδρίτη, πρέπει πρώτα να αποκτήσει τον De Gea.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.