News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κραυγές "Florentino παραιτήσου!" στο αντίο του Ίκερ Κασίγιας

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θύμωσαν κατά τη διάρκεια της ημέρας της Κυριακή. Ήταν θλιβερή η εικόνα ενός μεμονωμένου Ίκερ Κασίγιας στην αίθουσα τύπου.


Δεύτερο και προτελευταίο αντίο του Ίκερ Κασίγιας στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη φορά παρόν ήταν πρόεδρος, τα τρόπαια και το κοινό, που φώναζε "Florentino, παραιτήσου." Άλλη μια φορά αντίο, γιατί; Οι ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους κατά τη συνάντηση της Δευτέρας είχαν ως στόχο την ανάδειξη πιθανής έλλειψης επαφής η οποία οδήγησε στην απόλυση ενός "μύθου", όπως τον αποκάλεσε ο ίδιος ο Florentino Perez, και, επίσης, ρώτησαν αν η απόλυση ήταν όντως μια απόλυση: "Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, για τους οποίους, ο σύλλογος δεν θέλει να φύγουν και δεν θα φύγουν. Κατανοούμε, ότι λόγω της καριέρας του, ο Iker έχει το δικαίωμα να αναζητήσει το μέλλον του έξω απ’το κλαμπ. Όπως το είχε κι ο Ραούλ. Μακάρι ο Ίκερ να αποσύρονταν εδώ ", δήλωσε ο πρόεδρος. Η επιθυμία του παίκτη ήταν επίσης να αποσυρθεί στην Castellana ... κάτι, ακόμα, δεν ταιριάζει σε αυτή την δημόσια ιστορία.

"Ίσως δεν το κάναμε καλά, λόγω της βιασύνης. Ο χρόνος δεν το επέτρεψε", παραδέχτηκε ο Florentino στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Σαντιάγο Bernabeu, όπου παραδέχτηκε ότι είχε ζητήσει από τον παίκτη να παραστεί, «και είπε ναι», μετά την θλιβερή εικόνα του Κασίγιας την προηγούμενη ημέρα, όταν ο ίδιος δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του μπροστά στους δημοσιογράφους. Ο Florentino άφησε ανοιχτή την πόρτα για μια τελευταία συνάντηση μεταξύ του «μύθου» και της αγάπης του, σε ένα τρίτο και τελευταίο αντίο: "Στο Santiago Bernabeu trophy. Θα φανεί κατά πόσον θα γίνει αυτό το έτος ή το επόμενο. "

Σε αυτό το πιο νηφάλιο αντίο, ενώ ο λευκός πρόεδρος απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όπως, "νομίζετε ότι ο Ίκερ αισθάνθηκε έλλειψη στοργής που δεν τον υπερασπιστήκατε όταν σας επικαλέστηκε;" ή γιατί δεν προσπάθησε να σταματήσει προσβολές  όπως "αρουραίος", "πληροφοριοδότης" ή "τσάτσος" ο πρώην τερματοφύλακας της Μαδρίτης στέκονταν ακίνητος στην πρώτη σειρά, παραμένοντας σιωπηλός, χωρίς να κουνιέται καθόλου ή να κοιτάει προς το βάθρο στο οποίο στέκονταν ο Florentino, ο οποίος απάντησε. "Ο Ίκερ έχει υπομείνει πολλά, αλλά πάντα υπερασπιζόμουν τους παίκτες "και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπεράσπιση που έδωσε στον Gareth Bale, «είναι ακατάλληλο και ανάξιο, ένα μέσο ενημέρωσης, που αναφέρει πράγματα που δεν ισχύουν» «κήλη Μπέιλ» «αποδοκιμασίες Κασίγιας» 1-0. Στο τέλος της ημέρας, το τελευταίο είναι αποτέλεσμα της ελευθερίας της έκφρασης, αν και είπε εκεί ότι "όταν ένας οπαδός δεν λατρεύει τα είδωλα, κάτι του συμβαίνει".

Άμεση επίθεση στον Florentino

Αυτός ο δεύτερος «φόρος τιμής», έκανε τον Τύπο να σκέφτεται, αν η πράξη αυτή χρησίμευσε για να διορθώσει το λάθος ή αν ήταν μια συγκάλυψη της εικόνας που οδήγησε την ομάδα σε αυτό το επεισόδιο. "Χρησιμοποιείτε τα πάντα για να με βλάψετε. Σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσω και χρησιμοποιούν οποιαδήποτε δικαιολογία για να με επικρίνουν. Η πράξη αυτή είχε ως στόχο να γίνει μια γιορτή ... χωρίς τον Ίκερ. Και του ζήτησα να έρθει. Αν και θα ήθελα να το κάνω μαζί με τους παίκτες. "

Σε ένα κλίμα σκεπτικισμού, οι απαντήσεις του δεν ήταν απολύτως πειστικές στους παρευρισκόμενους και η εκδήλωση μεταφέρθηκε απ’τα θεωρεία στο χόρτο, έτσι ο Κασίγιας πόζαρε με τα τρόπαια του και περισσότεροι από 1.600 οπαδοί, που είχαν έρθει για να τον αποχαιρετήσουν, τον επευφημούσαν. Εκεί, ήταν επαναλαμβανόμενο το σύνθημα "Florentino, παραιτήσου", το οποίο συνοδεύονταν κι από ένα άλλο "ο Ramos δεν πωλείται, πωλείται ο Florentino". Είναι συνθήματα-ασυνήθιστα στο Μπερναμπέου-που μεταδίδουν ένα μέρος της αίσθησης που διακατέχει σήμερα τους οπαδούς των merengues.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.