News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφωνεί για τον Ramos: «Είναι σαν να έχουμε προδοθεί»

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Απ’το «Ο κ Ramos βρίσκεται στην διαδικασία» στο «μας έχει προδώσει». Δηλώσεις του Van Gaal τις οποίες δημοσιεύει η εφημερίδα Daily Star, όπου λέει ότι η Γιουνάιτεντ αισθάνεται ότι χρησιμοποιήθηκε απ’τον παίκτη


Απ’το «Ο κ Ramos βρίσκεται στην διαδικασία» στο «μας έχει προδώσει». Αυτή είναι η εξέλιξη που υπήρξε στο τρίγωνο που σχηματίστηκε απ’τον Sergio Ramos, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πριν από λίγες μέρες, ο Van Gaal σχολίασε σε συνέντευξη Τύπου ότι η μεταγραφή του Ανδαλουσιανού παίκτη ήταν σε εξέλιξη και τώρα ο βρετανικός Τύπος κατηγορεί τον Ισπανό διεθνή για προδοσία. Η παρουσία του Florentino Perez στην περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης και η συζήτηση που είχε μ’έναν απ’τους αρχηγούς της ομάδας τσίγκλησε τη Μάντσεστερ: πιστεύει ότι Ramos την χρησιμοποίησε για να καταφέρει να πάρει ότι ζητάει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά το φιλικό με τη Σίτι, ο Σεβιγιάνος  δήλωσε στο Cuatro: «Δεν έχω να πω πολλά».  Δεν έκανε λάθος ο αμυντικός διότι, όπως αναφέρθηκε από αρκετά μέσα ενημέρωσης, στη Guangzhou ήταν το μέρος, όπου θα γίνονταν η σύνοδος κορυφής μεταξύ του Ramos και του Florentino. Ήταν η πρώτη φορά που ο παίκτης κι ο πρόεδρος θα συναντιόντουσαν απ’τις αρχές Ιουλίου. Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός διεθνείς δεν είχε μιλήσει απ’την έναρξη της προετοιμασίας. Χρειάστηκαν μήνες αναμονής για το βελτιωμένο συμβόλαιο, που του υποσχέθηκαν κι αυτό πλέον ήταν κάτι δευτερεύων: η ανανέωση του συμβολαίου του, με την ομάδα της Concha Espina, είχε πάψει να είναι ένα οικονομικό ζήτημα.


Δέκα εκατομμύρια καθαρά ετησίως

Στο συμβόλαιο του Sergio υπάρχει ημερομηνία λήξης: 30 Ιουνίου 2017. Για την ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφερε μια ανανέωση στην παίκτη της τάξης των επτά εκατομμυρίων καθαρών, ετησίως, ενώ ο παίκτης ήθελε δέκα. Η οργή του για τον Florentino με το πέρασμα του χρόνου είχε συσσωρευτεί. Ο Ramos, κουρασμένος απ’την ασέβεια του προέδρου, ο οποίος ξεκίνησε ιδιωτικά, να ρίχνει βέλη εναντίον του, είχε αποφασίσει να αποχωρήσει απ’τον σύλλογο. Έκανε ξεκάθαρο απ’την αρχή, ότι δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο, όπως αυτό που υπέστη ο Ίκερ Κασίγιας.

Ενώ ο Ράφα Μπενίτεθ υποστήριξε ότι ο Sergio θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Van Gaal σχολίασε ότι η μεταγραφή ήταν "στη διαδικασία" και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε απ’τον πρωταγωνιστή αυτής της ιστορίας, να  δηλώσει δημοσίως ότι θέλει να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια δύσκολη δήλωση, διότι ο παίκτης δεν ήθελε να χτυπήσει την πόρτα κι ο Florentino δεν σχεδίαζε να τον διώξει, γιατί είναι πολύ δεμένος με τους οπαδούς της Μαδρίτης. Αυτή η σιωπή δεν εκλήφθηκε καλά στην Αγγλία. Όπως αναφέρθηκε απ’την Daily Star, πηγές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ομολογήσει ότι η συμπεριφορά του Ramos «δεν είναι ό, τι αναμένονταν από έναν παίκτη της ποιότητας του. Είναι σαν να μας έχει προδώσει».

Η ίδια βρετανική εφημερίδα δήλωσε ότι στο Old Trafford θεωρούσαν ως δεδομένο ότι ο αμυντικός θα πήγαινε στους «κόκκινους διάβολους»: «Η ομάδα οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι ο Sergio Ramos ήθελε να έρθει σε μας και ήταν πρόθυμος να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης». Με δεδομένη την επίμονη σιωπή του ποδοσφαιριστή, στην Μάντσεστερ έχουν την αίσθηση ότι τους χρησιμοποίησε για να καταφέρει να πάρει ότι ζητάει απ’την Ρεάλ: «Του ζητήθηκε να εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αποχωρήσει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να συμβάλει στην επιτάχυνση της μεταγραφής, αλλά τώρα φαίνεται ότι έπαιζε με μας απ’την αρχή. Στο τέλος ο Ramos φαίνεται ότι το μόνο που ήθελε ήταν ένα νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται σαν να πρόκειται να το πάρει».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.