News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η προετοιμασία και η εμπιστοσύνη του Μπενίτεθ, ωφελούν τον Jesse

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ο επιθετικός, ξεκίνησε σε δύο απ’τα τρία φιλικά της Μαδρίτης κι εκμεταλλεύτηκε τα λεπτά. «Νιώθω υπέροχα, κάθε λεπτό γίνομαι καλύτερος», είπε μετά το 0-3 επί της Inter. Σκόραρε το πρώτο γκολ


Αν η προετοιμασία είναι για να κερδίσουν κάποιοι παίκτες μια θέση στην ομάδα, ο Jesse Rodriguez το κατάφερε. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα απ’τους καλύτερους στη νέα ομάδα που χτίζει ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος στηρίζεται σ’αυτόν. Ενάντια στην Ίντερ, ο Jesse ήταν απ’τους καλύτερους κι άνοιξε το σκορ μετά από 29 λεπτά με έναν ελιγμό στην περιοχή. Ο επιθετικός απ’τα Κανάρια έχει ρυθμό και, το σημαντικότερο, πολύ καλή σωματική κατάσταση.

«Νιώθω υπέροχα, κάθε λεπτό που βρίσκω γίνομαι καλύτερος», δήλωσε ο παίκτης που προέρχεται απ’τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον αγώνα στη Guangzhou (Κίνα). Έχοντας αρχίσει να παίζει πολύ αργά το περασμένο έτος, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού και χωρίς ποτέ να υπολογιστεί σοβαρά στα σχέδια του Κάρλο Αντσελότι, ο Jesse θέλει τώρα να έχει τον χρόνο συμμετοχής που ο Ιταλός προπονητής δεν μπορούσε να του δώσει την περασμένη σεζόν, όπου έπαιξε μόνο 664 λεπτά, μοιρασμένα σε 23 παιχνίδια.

«Αυτό που χρειάζομαι είναι μια προετοιμασία. Η επιστροφή απ’τον εξάμηνο τραυματισμό ήταν δύσκολη, επειδή όταν περνάς το χρόνο σου ως τραυματίας, είναι διαφορετικά», είπε. Ο Jesse τραυματίστηκε στις 18 Μάρτη του 2014 σ’έναν αγώνα Champions League εναντίον της Schalke 04. Εκείνη την εποχή ήταν ακόμη ένας απ’τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα και ήταν στα σχέδια του Vicente del Bosque για την εθνική. Είχε παίξει 31 παιχνίδια στα οποία είχε σημειώσει 8 γκολ και έκανε 6 ασίστ. Ήταν ο 12ος παίκτης του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τον χρησιμοποιούσε για να ξεκουράσει παίκτες ή να αναπληρώσει τις απώλειες των Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά και Bale.

Τον ίδιο ρόλο, της πρώτης αλλαγής (με την άδεια να θυσιάζεται στην μάχη μεταξύ του Isco και του James) μπορεί να ξαναπάρει με τον Μπενίτεθ. «Όταν έχεις χρόνο συμμετοχής, όπως βλέπουμε, βελτιώνεις τη φυσική σου κατάσταση. Έχει ποιότητα κι έχει βελτιωθεί. Δείχνει ότι έχει θέληση κι αυτό είναι που μετράει», δήλωσε ο Μπενίτεθ, ο οποίος τον έχει βάλει βασικό μαζί με τον Μπέιλ ενάντια στην Ρόμα και στην Ίντερ.

Ο Μπενίτεθ τον έχει αναδείξει ως ένα επιθετικό, μια θέση που μέχρι τώρα δεν είχε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντα έπαιζε ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές. «Δεν με νοιάζει πολύ που θα παίζω, στην επίθεση ή στις πλευρές, γιατί μου αρέσουν όλες οι θέσεις. Μπορώ να παίξω εκεί και να προσαρμοστώ. Έχω την ίδια αυτοπεποίθηση όπως πάντα ή σχεδόν την ίδια. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι», είπε ο Jesse. Αν και ξεκίνησε στα παιχνίδια στην κορυφή της επίθεσης, η κινητικότητα που ζητάει ο Μπενίτεθ απ’τους επιθετικούς του, τον έκανε να βρεθεί σ’όλα τα μέρη της επίθεσης. "Η αλλαγή θέσεων μεταξύ των παικτών θα μας κάνει πιο δυνατούς. Χρειάζεται θέληση και την έχει", δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ.

Η άφιξη του Μπενίτεθ και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενάμιση χρόνο μετά απ’τον σοβαρό τραυματισμό του, μπορεί να μετατρέψουν τον Jesse στην καλύτερη ενίσχυση για την επίθεση της Μαδρίτης και να διαλύσουν τις αμφιβολίες που τον οδήγησαν να εξετάσει έναν δανεισμό, μια δυνατότητα που έχει ήδη αφήσει πίσω. «Δεν θέλησα ποτέ να αφήσω αυτό το κλαμπ, του είμαι πολύ ευγνώμων, επίσης, ο προπονητής υπολογίζει σε μένα και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του», δήλωσε ο Jesse.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.